Evenimente

Adda a ajuns pe perfuzii: "Am început o detoxifiere puternică, atât fizică cât şi psihică"

Adda a ajuns pe perfuzii: "Am început o detoxifiere puternică, atât fizică cât şi psihică" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Adda trage din greu că să depăşească afecţiunea cu care se confruntă. Artista e însă decisă să se vindece şi să scape de rănile ce îi apar pe trup.

“Poza asta este nuca din peretele Facebookului, dar este pentru cei care ştiu ce înseamnă intoleranţa la histamină şi dermografismul. V-am promis că vă ţin la curent cu evoluţia mea. Poate vă ajut, inspir. Am ajuns, acum câteva săptămâni, în punctul în care m-am săturat să tratez simptome şi am refuzat să cred că o să fiu dependenţă toată viaţă de antihistaminice. Aşa că am început să citesc, să mă documentez şi mai bine şi să încep să caut şi să tratez CAUZA- care este acolo, în celulele noastre şi la nivel de subconştient, stres, obiceiuri alimentare proaste, antibiotice, antiinflamatoare etc.

Am început o detoxifiere puternică, atât fizică cât şi psihică. Lucrez cu doctori specializaţi în medicină cuantică şi psihoterapie. Ţin o dietă strictă şi iau suplimente. Cu timpul, mă voi vindeca trup şi suflet!

Ps: Va recomand cartea Codul vindecării”.

 

 

Modifică Setările