News

Adda a slăbit spectaculos. Care e secretul ei

 Adda a slăbit spectaculos. Care e secretul ei

A ajuns la medic din cauza unor alergii cu care se confrunta. A urmat apoi o vizită la nutriţionist. Aşa a ajuns Adda să bifeze un alt stil de viaţă şi să scape şi de ceva kilograme.

„Din cauza unor alergii pe care le am de aproximativ 4 luni, am început să îmi fac foarte multe analize şi am descoperit care sunt alimentele potrivite pentru corpul meu. Nu am ţinut cură de slăbire. Mi s-a curăţat foarte bine şi faţa.

Vă recomand să mergeţi la nutriţionist. El vă va spune ce analize să vă faceţi şi ce tip de alimentaţie este potrivită pentru corpul vostru. Eu nu mai am voie să consum zahar deloc.

Este foarte important ce mâncăm, dar şi ce medicamente luăm, pentru că şi ele au un efect pe temen lung. Eu credeam că sunt sănătoasă până când mi-am făcut nişte analize de care nici nu auzisem. Nu vă luaţi după toate dietele minune”, a povestit Adda pe o reţea de socializare.

„Ultima oară cand am purtat rochia asta a fost la petrecerea de ziua mea, cand am împlinit 22 de ani. Acum, aproape 7 ani mai târziu, îmi vine din nou!

 

Modifică Setările