Vedete

Adda, declaraţie de dragoste pentru soţ: "Am încercat să fiu puternică şi să gândesc pozitiv mereu, însă într-o seară am cedat"

Adda, declaraţie de dragoste pentru soţ: "Am încercat să fiu puternică şi să gândesc pozitiv mereu, însă într-o seară am cedat"
camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Viaţa i s-a schimbat radical în urmă cu un an. A fost diagnosticată cu o afecţiune ce îi punea viaţa în pericol. Cătălin, soţul ei, a fost însă mereu acolo. Astăzi, Adda îşi cântă iubirea pentru el în versuri.

                                                   

"De obicei, las câte un mesaj ascuns în fiecare piesă de-a mea. Mesaj pe care unii oameni reuşesc să îl desluşeasca, iar pentru ceilalţi rămane un mister. Asta este semnătura mea. De data asta nu pot să o fac. “Să nu-mi iei trandafiri” e pentru Cătălin, omul langa care vreau să îmbătrânesc. Chiar dacă povestea pe care am creat-o în versuri poate fi interpretată diferit şi trecută prin filtre personale, in funcţie de experienţele proprii, de fiecare persoană care ascultă piesa, fiecare cuvânt e pentru “iubire” al meu.

Acum un an de zile, viaţa mea s-a schimbat, când m-am pricopsit cu o afecţiune medicală, care mă pune zilnic în pericol. Am încercat să fiu puternică şi să gândesc pozitiv mereu, însă într-o seară am cedat. Pur şi simplu am plâns din toată inima. A fost o perioadă de câteva săptâmani când rămâneam fără aer de la edemele ce îmi apăreau în gat. Stăteam cu injecţia de adrenalină lângă mine. Încă o fac, dar, cumva, m-am obişnuit cu ideea că poate asta va fi viaţa mea de acum inainte. Îmi era frica să rămân singură. Îmi era frică să adorm să nu cumva să mă sufoc în somn. În acea seara în care am plâns, pe masa din sufragerie era o vază cu trandafiri. Cătălin obişnuieşte să-mi ia flori mereu. Am început să scriu şi să îmi descarc sufletul, cu frica în inimă că, dacă vreodată el îmi va lua ultimul buchet, să nu fie cu trandafiri. I-am mărturisit că nu îmi plac, nu o făcusem până atunci. Nu am vrut să-l supăr. Şi l-am rugat să-mi ia flori sălbatice de camp care renasc mereu, chiar dacă vântul e împotriva lor. Aşa cum sunt şi eu. O nebună visatoare, care îşi doreşte să lase ceva în urma, prin muzică, pentru vesnicie”, spune artista.

 

 

Modifică Setările