News

Adda a fost cerută în căsătorie

Adda a fost cerută în căsătorie

Cântăreaţa care a dat lovitura cu piesa „Nu plânge, Ană“, tocmai s-a logodit. Numai că cererea în căsătorie n-a fost una tipică, ci mai curând una grăbită de anumite circumstanţe. Iată povestea amuzantă a acestui eveniment.

Ada Alexandra Moldovan, alias Adda, a împlinit în primăvara aceasta 23 de ani. Ea face cuplu cu Cătălin Rizea (26), care îi este şi manager.

Adda simţea că relaţia ei va ajunge cât de curând la un nou nivel, dar nu se aştepta ca acest lucru să se întâmple atât de curând. Însă, după ce a descoperit singură inelul de logodnă, n-a mai avut răbdare să aştepte până ce iubitul ei o va cere de soţie şi l-a grăbit să-i pună inelul pe deget.

„El dorea să mă ceară la un concert, dar, din nefericire pentru el, am găsit inelul în maşină şi i-am zis să mă ceară acum, să nu mai aştepte două luni până cănd dorea el“, a mărturisit Adda la „Acces Direct“.

Adda şi Cătălin Rizea sunt împreună de 9 luni.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Sarah Brightman va zbura în spaţiu

News

Sarah Brightman va zbura în spaţiu

Celebra soprană britanică a început antrenamentele pentru cea mai extraordinară experienţă din viaţa ei: 10 zile petrecute la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale. Zborul va avea loc în octombrie.

Raluca Lăzăruţ vrea să plece din România

News

Raluca Lăzăruţ vrea să plece din România

Fostă prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 3 şi a unui jurnal de ştiri de la Kanal D, vedeta a luat una dintre cele mai importante decizii din viaţa sa: să plece din ţară şi să-şi întemeieze o familie.

News

Szobi Cseh şi Sergiu Nicolaescu n-au mai apucat să se împace

Când regizorul român a murit anul trecut, în ianuarie, cascadorul, care lucrase ani de zile cu el în perioada comunismului, a regretat că cei doi nu şi-au mai vorbit după ce s-au acuzat reciproc că ar fi fost turnători la securitate.

FOTO Cătălin Botezatu are un nou companion

News

FOTO Cătălin Botezatu are un nou companion

După vestea tristă a pierderii dihorului său, Ralph, creatorul de modă român are un nou prieten necuvântător, la fel de neobişnuit, pe care l-a botezat Raj Vezi despre ce este vorba.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

News

Marioara Murărescu rămâne în spital

Internată de aproape o lună la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca, vedeta TVR a fost transferată de la Terapie Intensivă, dar nu ştie încă o dată aproximativă când va putea reveni acasă.

Transformările Ozanei Barabancea

News

Transformările Ozanei Barabancea

În urmă cu mulţi ani, avea o siluetă de invidiat, deşi cei mai mulţi o ştiu de pe vremea când a luat în greutate. Uite cum arăta atunci şi cum a reuşit să revină la dimensiunile de odinioară.

News

Victor Ciutacu pleacă de la Antena3

După aproape nouă ani de activitate în trustul Intact, dintre care şase ani la Antena 3, jurnalistul a decis să accepte oferta celor de la România TV, unde va conduce un nou proiect.