News

Adda, jucăuşă cu soţul său: ”... O facem din orice poziţie!”

Adda, jucăuşă cu soţul său: ”... O facem din orice poziţie!” camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Adda Balada se ţine de şotii. Nu mai e un secret că ei şi soţului său le place în bucătărie. El chiar a participat la emisiunea ”Chefi la cuţite.”

În bucătărie fac echipă bună şi se distrează copios. Le place mâncarea, le place să gătească şi să se simtă bine atunci când mănâncă sau când pregătesc hrana.

De aceea, artista chiar spune: ”Noi facem parte din categoria oamenilor care mănâncă în orice poziţie.”

Aşa a apărut şi ideea unui concurs pe Instagram. Cei doi îşi aşteaptă fanii cu imagini spectaculoase din bucătărie, însoţite de diverse hashtag-uri care să îi înscrie în concurs. Premiile ţin desigur tot de partea culinară. Produse de curăţenie şi, marele premiu, un masterclass online pe Zoom, cu Nicolai Tand.

”Tot ce contează este să petrecem momente împreuna, aşa cum ne ştiţi, în stilul nostru propriu si personal, de multe ori nu prea baladdistic, neinteles de altii, dar perfect pentru noi.

Am pus la cale un concurs special pentru voi! Daca va inspiram incredere si vreti sa mergeti pe mana noastra, va promitem ca nu veti regreta!

Ceea ce aveti de facut este extraordinar de simplu (si placut pentru cei mai multi dintre voi)”, a scris Adda Balada pe Instagram.

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările