News

Adda şi Cătălin Rizea sărbătoresc cinci ani de iubire. Cum a stricat cântăreaţa cererea în căsătorie

Adda şi Cătălin Rizea sărbătoresc cinci ani de iubire. Cum a stricat cântăreaţa cererea în căsătorie camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Adda şi Cătălin Rizea formează unul dintre cuplurile cele mai solide de la noi. Au împreună un copil frumos, recent au împlinit 5 ani de când au decis să devină soţ şi soţie. 

Pe Adda şi Cătălin Rizea îi putem vedea aproape săptămânal, în cursa de la "Asia Express", emisiunea concurs difuzată la Antena 1. Mulţi spun că cei doi nu au o relaţie fericită, chiar că Adda nu şi-ar iubi soţul la cât de acidă este cu el. Dimpotrivă, ea a afirmat în repetate rânduri că au o relaţie perfectă. 

Adda şi Cătălin Rozea au împreună un băieţel, pe Alexandru. Cântăreaţa a fost cea care a povestit cum a început povestea lor de iubire, cum ea a fost cea care a stricat cerea în căsătorie a lui Cătălin. Nu a mai avut răbdare şi a vrut inelul imediat!

"Acum 5 ani, exact pe 12 Aprilie, mergeam la ţară, la bunicii mei, iar Câtă se purta un pic ciudat, că şi cum mi-ar fi ascuns ceva. Jihadda, Nebunadda, cum mă ştiţi, m-am prins imediat că ceva se întâmplă şi l-am luat tare spunându-i - “Tu mi-ai luat inel!”. El s-a blocat. Am deschis torpedoul măşinii şi ce credeţi, cutiuţă era acolo! 😂

De emoţie şi de bucurie i-am zis că nu îmi pasă cum se întâmplă, dar să oprească maşînă unde se poate şi să ma ceară, că nu mai pot aştepta! 😂 El a vrut să creeze un moment frumos pe scenă, la un concert. Evident că eu am stricat tot! Aşa că, a oprit maşînă între două sate, efectiv în câmp, pe marginea unui şanţ!

Am ieşit amândoi din maşină, el s-a pus in genunchi şi, in timp ce rostea întrebarea AIA, AU TRECUT DOUĂ TRACTOARE pe lângă noi! 😂😂😂😂 Eu nu am auzit ce spunea, dar răspundeam întruna “DA, DA, DA, DA” . Cerere in căsătorie că asta nu a avut nimeni! Şi asta, pentru că nimeni nu-i că noi!!! Şi întodeauna când ne amintim cum s-a întâmplat, radem cu lacrimi! Te iubesc, Câtă!!! 💋❤️", a dezvăluit Adda pe Instagram. 

În competiţia difuzată pe Antena 1, Adda şi Cătălin Rizea sunt în semifinală şi luptă pentru marele premiu alături de echipele adverse: Speak şi Ştefania, Alex Abagiu şi Radu, Sorin Bontea şi Răzvan Fodor. 

Modifică Setările