Vedete

Adda şi soţul ei aniversează cinci ani de la nuntă: "Tu mă ştii la 48 de kg şi la 85. Tu mă ştii calmă, dar şi nebuna pământului"

Adda şi soţul ei aniversează cinci ani de la nuntă: "Tu mă ştii la 48 de kg şi la 85. Tu mă ştii calmă, dar şi nebuna pământului" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Adda şi soţul ei, Cătălin Rizea, împlinesc astăzi cinci ani de la nuntă, de la momentul în care au ales să meargă pe acelaşi drum la bine şi la rău.

Artista i-a trimis jumătăţii sale un mesaj de suflet.

“Înainte să te cunosc eram atât de hotărâtă să nu mă mărit niciodată şi să fac copii târziu. Nu exista ideea de “pentru totdeauna”, nici nu-mi doream asta. Dar acum 7 ani s-a schimbat tot, drept urmare se împlinesc 5 ani de “la bine şi la rău” , însărcinată fiind, maritându-mă în şlapi cu sclipici, că nu mă mai încăpea nimic. Tu mă cunoşti cel mai bine. Tu mă ştii frumoasă şi catastrofal de catastrofă. Perfectă, dar şi defectă. Tu mă ştii la 48 de kg şi la 85. Tu mă ştii calmă, dar şi nebuna pământului. Mă ştii puternică şi fricoasă. Mă ştii hotarata si vulnerabila. Imi stii toate visurile si toate durerile. Toate bucuriile si toate lacrimile. La fel te ştiu şi eu, cu totul. Şi te iubesc în fiecare zi mai mult. Ne ştim la bine, mai ales la rău şi n-am plecat nici unul. La multi ani! Până la 97, cam aşa, după aia mă recasătoresc! Pa”.

Adda a făcut publice şi câteva detalii din culise. „Repostez poza asta în fiecare an. Suntem singurii din galaxie fără album de la nunta! Ne-a fost lene să facem. Avem pozele pe un stik, da’ nu ştiu unde e.

Trebuia să te las să porţi tenişi, dar e amuzant că arătai ca un pinguin, în perfecta armonie cu mersul pe care îl aveam atunci”.

 

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările