Vedete

Adda, vacanţă de coşmar în Grecia. Artista şi soţul ei au văzut moartea cu ochii

Adda, vacanţă de coşmar în Grecia. Artista şi soţul ei au văzut moartea cu ochii camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Vacanţa de vis pe care o plănuiseră Adda şi soţul ei, Cătălin Rizea, s-a transformat într-un coşmar. Cei doi au plecat în larg, în Grecia, alături de chef Scărlătescu, dar o furtună iscată din senin i-a trecut prin toate stările.

“Am ancorat într-un golf drăguţ, după un drum puţin agitat pe mare. La câteva minute după ce ne-am aşezat să mâncăm, marea a început să se agite rău şi să bată tare vântul. Cel mai safe a fost să plecăm de acolo, pentru că nu e bine să rămâi ancorat între stânci când vremea nu e ok. Aşa că am plecat. Ne aştepta un drum de 4 ore (teoretic). Dar a durat de la 11:30 până la 6:30 dimineaţa. Am avut parte de cea mai înfricoşătoare experienţă din viaţa noastră: furtună pe mare. Pentru cunoscători - 35 de noduri vânt frontal, timp de 7 ore şi valuri de 2/3 m. Barca trosnea din toate încheieturile, ne izbeam de pereţi, nu puteam merge normal pentru că ajungeam pe jos, zici că băusem tot alcoolul din lume. Imaginaţi-vă cele mai urâte serpentine plus cele mai urâte turbulenţe şi înmulţiţi totul cu 10000. A început să intre apa prin hublourile securizate, puntea era inundată. La fel si spatele. Barca de salvare era în moarte clinică”, a povestit Adda.

Coşmarul abia începea însă.

"Unii dintre noi au scăpat de toată mâncarea bună din stomac, alţii (printre care şi eu) stăteau cu punga în mână. Eu evident că am plâns şi mi-am spus toate rugăciunile. Mi-am amintit de toţi sfinţii, arhanghelii, fraţii şi verişorii lor. Inclusiv de gaşca lor de prieteni. Colac peste pupază, s-a defectat din cauza vremii dispozitivul care ne arăta direcţia. Iar skipperul nostru, Cristi, a fost nevoit să se uite pe telefon pe gps ca să vadă pe unde să mergem pentru că trebuia să virăm la dreapta spre continent şi urma o insulă mică pe care trebuia să o ocolim. A început să sune staţia. Auzeam ruşi care spuneam SOS. Efectiv era apocalipsa. Skiperul nostru a fost erou, jur! Era ud din cap până în picioare şi venea mereu să îmi pună mâna rece pe frunte şi să mă liniştească pentru că eram cea mai panicată de acolo. Cătă era săracu cu capul în pungă. Eu mă rugam cu punga în mână. Scărlătescu râdea şi dansa, pentru că el a trăit lucruri mai rele pe mare. Însă pentru noi a fost botezul! O vacanţă cu de toate! N-o s-o uităm”, a adăugat artista.

 

Modifică Setările