News

Adela Noriega are cancer. Actriţa de telenovele s-a retras din lumina reflectoarelor

Adela Noriega are cancer. Actriţa de telenovele s-a retras din lumina reflectoarelor

După ce Edith Gonzales s-a luptat cu cancerul, o altă actriţa din lumea telenovelelor a primit cruntul diagnostic. Adela Noriega,  pe care am cunoscut-o în  telenovela”Amor Real”, alături de Fernando Colunga, suferă de cancer, informează ”TV y Novelas”. Adela Noriega are cancer După ani în care nu s-a mai ştiut nimic de ea, numele Adelei Noriega iese din nou la suprafaţă. Din păcate, cu o veste proastă! Celebra actriţă de telenovele, în vârstă de doar 48 de ani, a fost diagnosticată cu cancer.

Momentan, nu se ştie de ce formă de cancer suferă, însă s-a aflat că urmează un tratament. Chipurile, actriţa a fost internată într-o clinică de top din Europa, însă acum se găseşte în Miami, recuperându-se după o cură de chimioterapie.

Cea mai recentă fotografie cu actriţa datează din noiembrie 2017

Citeşte şi O mai ştii pe Adela Noriega? Uite ce face acum actriţa de telenovele

Adela Noriega, într-una dintre cele mai iubite telenovele de epocă, „Amor Real”.

Vestea n-a fost confirmată încă de către actriţă ori de reprezentatul ei. Adela Noriega nu este activă pe reţelele de socializare şi-n ultimii ani s-a retras din lumina reflectoarelor. Totuşi, în istoricul familial există cazuri de cancer. Mama sa a murit de cancer în 1995.

Modifică Setările