News

Adela Popescu a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil în direct la "Vorbeşte lumea". Băieţel sau fetiţă?

Adela Popescu a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil în direct la "Vorbeşte lumea". Băieţel sau fetiţă? camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Adela Popescu va deveni curând mamă pentru a treia oară. Toţi au aşteptat cu sufletul la gură ca prezentatoarea să dezvăluie sexul bebeluşului. Acum a venit momentul!

Adela Popescu a anunţat în direct la "Vorbeşte lumea" că va avea un băieţel. Prezentatoarea s-a întors recent într-o vacanţă exotică în care a fost alături de familie, iar primul drum pe care l-a făcut a fost la medicul ginecolog. S-a asigurat că bebeluşul din burtică e bine. 

Se pare că totul decurge perfect, este în al doilea timestru de sarcină.

"Maternitatea mi se pare ceva firesc! Ce ştim este că este doar unul, că sunt în 17 săptămâni. Nu am greţuri, nu mi-a fost rău deloc. E sincer, soţului meu îi place de mine mai mult însărcinată. (...) E băiat! Cel mai amuzant este că este tot băiat. Voi vă daţi seama ce ne aştepată?", a declarat Adela la Pro TV. 

Cum a reacţionat Radu Vâlcan când a aflat că va mai avea încă un băieţel

"Radu mi-a zis: Nu pot să cred. O să avem patru copii! Şi acesta este tot băiat, deci o să mai facem încă unul până o să avem fetiţă. Noi ni l-am dorit foarte mult, m-am imaginat mamă de băieţi, să fiu regina lor.", a mai adăugat vedeta.

Adela Popescu nu mai prezintă emisiunea "Vorbeşte lumea"

Pe 8 ianuarie Adela Popescu a anunţat că este însărcinată cu al treilea copil. „Producătoarea emisiunii mi-a spus ''cred că eşti gravidă’, ai lumina aia aparte''. Noi ne doream mult acest copil. E ceva ce nu pot să explic, e o dorinţă a noastră, ne împlineşte viaţa de familie. Prietenii s-au gândit la cheltuieli şi soţul a început să se gândească la o maşină mai mare.”, a mărturisit Adela Popescu la Vorbeşte lumea.

În timpul sarcinii, Adela va fi înlocuită la emisiunea Vorbeşte lumea de la Pro TV de Lora.

Modifică Setările