Vedete

Adela Popescu a slăbit 10 kg într-o lună de la naştere. Cum a reuşit?

Adela Popescu a slăbit 10 kg într-o lună de la naştere. Cum a reuşit?

De o lună şi câteva zile, Adela Popescu şi Radu Vîlcan sunt în formulă de 4 acasă. Cum se descurcă cei doi, cum se acomodează Alexandru, frăţiorul mai mare, dar şi cum e Andrei, mezinul familiei, Adela a vorbit pe blogul personal.

Ea a mărturisit recent şi că a reuşit să topească 10 kilograme din cele 17 acumulate pe timpul sarcinii. Adela a împărtăşit cu fanii internauţi două fotografii cu cântarul, demonstrând astfel evoluţia ei în doar o lună de când a devenit mamă a doua oară.

Aceasta n-a dezvăluit dacă a făcut ceva în mod special la această sarcină, însă judecând că la prima sarcină a topit acelaşi număr de kilograme, într-o perioadă asemănătoare, putem crede că e vorba de un metabolism bun, nopţi nedormite şi eforturile depuse în toată această perioadă.

Povestind după prima sarcină cum a pierdut 11 kilograme din cele 18 acumulate pe timpul sarcinii, Adela spunea: ”Toţi oamenii m-au sfătuit să nu fac efort prea mare atâta timp cât alăptez, pentru că există riscul să pierd lactaţia, ceea ce nu îmi doresc. Am dat jos, totuşi, câteva kilograme, pe bază de oboseală. În două luni şi jumate am slăbit 11 kilograme fără să fac nimic special, nu am ţinut nici dieta şi nu am făcut nici sport”.

Ieri, Adela le-a arătat fanilor internauţi şi o fotografie inedită, în care apare alături de cei doi fii ai ei, dezvăluind că a plecat în prima vacanţă în formulă de 4, la munte. Aşteptăm, aşadar, şi alte imagini din escapada lor.

Modifică Setările