News

Adela Popescu are probleme de sănătate. A ajuns de urgenţă la spital: "Medicii speră să nu fie nevoie de o intervenţie chirugicală"

Adela Popescu are probleme de sănătate. A ajuns de urgenţă la spital: "Medicii speră să nu fie nevoie de o intervenţie chirugicală" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Din păcate, Adela Popescu traversează o perioadă mai dificilă. Prezentatoarea de la "Vorbeşte lumea" are probleme de sănătate, a ajuns de urgenţă la spital, acolo unde s-a şi internat. 

Luni, 23 iunie, Adela Popescu a lipsit din emisiunea pe care o prezintă de ani de zile la Pro TV. Cove i-a ţinut locul. Mulţi s-au îngrijorat şi au crezut că este vorba despre o infectare cu coronavirus, dar colegul său a făcut lămuririle şi a dezvăluit că ar fi vorba despre neplăceri la sistemul digestiv. 

Nici astăzi, Adela Popescu nu este în platoul de televiziune de la Pro TV. Cove a intrat pe post şi a transmis din primele minute ale emisiunii: "După cum vedeţi, scumpa Adeluca nu este. V-am zis că are probleme de sănătate. Dar mai bine să vorbim cu ea. Eşti pe un pat de spital văd, nu?", a spus prezentatorul în direct. 

Imediat a apărut în imagini Adela Popescu, din spital. Se pare că a avut probleme pe timpul nopţii şi a ajuns la urgenţe. Medicii au decis să o interneze. Chiar ea a făcut declaraţii în direct despre starea de sănătate, dar şi despre problemele cu care se confruntă de câteva zile: 

"Da, aşa arăt acum. Când am ajuns azi noapte la urgenţe, nu am avut nici fond de ten, nici ruj. De vreo patru zile mă durea stomacul! Azi noapte, pe la 4 dimineaţa mi-am dat seama că durerea creşte. M-am şi prezentat la Urgenţe. (...) Se pare că am o inflamaţie în partea dreaptă, de fapt o inflamaţie în partea dreaptă a colonului...

Dar vreau neapărat să transmit ceva. Protocolul, ca peste tot, a fost să mi se facă un test COVID. Cu această ocazie aş vrea să arăt, este negativ. (...) Această inflamaţie nu e de la mâncare, este o inflamaţie. (...) În clipa aceasta mi se administrează calmante, antibiotic şi antiinflamatoare. Vedem după amiază cum decurg lucrurile. Dacă merg lucrurile bine, o să am o medicaţie acasă. 

Medicii nu ştiau exact ce e acolo,  mi s-a făcut un CT şi speră să nu fie nevoie de intervenţie chirugicală.", a transmis prezentatoarea de pe patul de spital. 

Cove este cel care prezintă acum emisiunea "Vorbeşte lumea"

Se pare că pentru o perioadă de timp, Cove va prezenta singur emisiunea de la Pro TV. El a ţinut neapărat să îi transmită sănătate colegei sale, atât el, cât şi întreaga echipă. "Stăm toţi şi ne uitam la tine, să te faci bine! Multă sănătate", au fost vorbele acestuia în încheiere. 

Foto: Facebook

Modifică Setările