Vedete

Adela Popescu, despre mirajul vieţii cu Radu Vâlcan: ''M-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deşteaptă şi cea mai importantă''

Adela Popescu, despre mirajul vieţii cu Radu Vâlcan: ''M-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deşteaptă şi cea mai importantă''

Adela Popescu trăieşte cea mai frumosă etapă a vieţii ei. Se bucură pur şi simplu de viaţă alături de Radu Vâlcan şi de cei doi băieţi ai lor, Andrei şi Alexandru. Vedeta crede că nu ar fi reuşit să ajungă la acest echilibru dacă lângă ea nu s-ar fi aflat un om care să o susţină cu tot sufletul.

”Radu, de la început, m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deşteaptă şi cea mai importantă. M-a făcut să fiu o soţie bună prin faptul că m-a valorizat, m-a pus pe un piedestal”, a spus Adela în podcastul podcastul lui Mihai Morar, „Fain & Simplu”.

„Eu am avut parte de tot succesul din lume fără să mi-l fi dorit. Am jucat în serialele cele mai urmărite din aceasta ţară, timp de 11 ani, zi de zi. Întotdeauna m-am uitat la mine ca la un caz, eu nu am fost niciodată acolo. Succesul ăla nu eram eu!”. Adela este convinsă că adevărata performanţă este să ajungi să priveşti la fel de detaşat şi eşecul: „Toate lucrurile care au fost catalogate drept eşec în viaţa mea, au fost paşi înainte către ceva mai bun!”.

În ceea ce priveşte parenting-ul, Adela Popescu este convinsă că cea mai bună lecţie în creşterea copiilor ei este exact felul în care a fost ea educată de părinţii ei, cadre didactice în satul Şuşani. Dar unde începe autoritatea şi unde începe dragostea când vine vorba de educaţie, iată un subiect despre care ea spune cu mâna pe inimă că o preocupă: „Nu ştiu dacă copiii mei sunt bine crescuţi. E subiectul care mă consumă cel mai mult. Nu-mi dau seama dacă energia casei este cea care construieşte caracterul unui copil. Copiii devin ceea ce văd şi atunci nu cumva ar trebui noi să ne direcţionăm atenţia şi obiceiurile în funcţie de ce ne dorim de la ei ca rezultat?”.

Oricât de mult o frământă aceste întrebări serioase, Adela găseşte mereu resurse să povestească lucruri amuzante: ”Radu şi-a dorit foarte mult un al treilea copil, cred că de fapt îşi dorea o fetiţă. Când a aflat că e băiat, a zis: <Nu pot să cred că o să avem patru copii! >. Adică, dacă ai trei băieţi, mai faci unul ca să-ţi iasă şi o fetiţă.”.

 

Comentarii

Modifică Setările