News

Adela Popescu, dezvăluiri despre relaţia cu Radu Vâlcan: "Nu m-a aşteptat niciodată cu lumânări şi cada plină cu petale de trandafiri"

Adela Popescu, dezvăluiri despre relaţia cu Radu Vâlcan: "Nu m-a aşteptat niciodată cu lumânări şi cada plină cu petale de trandafiri"

Povestea lor de dragoste poate fi un model pentru mulţi. Adela Popescu vorbeşte într-un mesaj emoţionant despre iubirea ce o împarte cu Radu Vâlcan, bărbatul care nu o copleşeşte cu declaraţii, dar îi oferă în fiecare zi dovezi de afecţiune.

“Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau, poate e, dar nu îi plac clişeele. Sau, poate e timid şi fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea ştie ce să facă cu ele.  Nu îşi aminteşte ziua nunţii. Cadoul de ziua mea mi-l dă cu o săptămâna înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare. Sunt şanse să uite şi de flori. Nu mă "scaldă" în complimente. Nu îmi spune zilnic "te iubesc". Nu îmi spune "femeia mea". Nu m-a aşteptat niciodată cu lumânări şi cada plină cu petale de trandafiri. Nu mă mângâie în somn.  În schimb, astăzi, pentru că m-a văzut obosită, mi-a zis: "distrag eu copiii, du-te sus şi culcă-te ".

Îmi aduce cireşe şi pepene când vine de la alergat. În fiecare zi! Când nu e sezon, cafea şi pâine caldă. Îmi lasă întotdeaua ultima bucăţică de mâncare din farfuria lui, asta după ce eu am terminat deja tot ce era în a mea. Îmi găteşte ce ştie că îmi place.

Uneori, mă duce cu maşina doar "că să mai stăm şi noi de vorbă". Când mănâncă usturoi doarme în altă cameră. 

Şi, chiar acum, deşi eu sunt sus de ceva timp, şi aud ce haos e jos, nu vine să mă "trezească" şi nici nu îi trimite pe cei mici peste mine să o facă.

Dar, pentru că şi eu îl iubesc, o să cobor să îl salvez şi să mâncăm împreună. Pentru că ştiu că nu a mâncat nimic de dimineaţă şi nici nu o va face fără mine”, spune Adela.

 

 

 

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările