Muzica

Adela Popescu şi DJ Project lansează videoclipul „Bun rămas“

Adela Popescu şi DJ Project lansează videoclipul „Bun rămas“

10.000 de sentimente, 10.000 de gânduri care îţi copleşesc sufletul, 10.000 de amintiri care îţi formează viaţa, 10.000 de fotografii prin care spui bun rămas - aşa se caracterizează videoclipul realizat de către DJ Project şi Adela Popescu.

Conceptul acestui clip a fost transformat în realitate de către regizorul Dragoş Buliga, care a realizat pozele în diverse locuri din Bucureşti, precum Centrul Vechi, Biblioteca Naţionala sau la metrou. Pentru a întări ideea, nu au fost ocolite nici străzile intens circulate ale Capitalei, care, transpuse în imagini, au creat o atmosfera inedită şi urbană, dar în acelaşi timp melancolică, în ton cu piesa.

DJ Project este trupa care a ştiut mereu să fie cu un pas înainte şi să anticipeze cerinţele publicului. Prin acest nou proiect, dovedesc încă o dată că originalitatea şi creativitatea sunt elementele cheie ale succesului lor.

„Videoclipul exprimă întocmai atmosfera pe care am vrut să o transmitem prin piesă. Suntem foarte încântaţi de rezultatul final al acestui videoclip-concept“
, declară DJ Project.

Single-ul „Bun rămas“ a fost lansat în luna februarie a acestui an şi poate fi descarcat acceâand linkul http://tinyurl.com/Dj-Project-Adela-Bun-Ramas.


Foto: Cat Music/Media Services

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările