Muzica

Adela Popescu şi DJ Project lansează videoclipul „Bun rămas“

Adela Popescu şi DJ Project lansează videoclipul „Bun rămas“

10.000 de sentimente, 10.000 de gânduri care îţi copleşesc sufletul, 10.000 de amintiri care îţi formează viaţa, 10.000 de fotografii prin care spui bun rămas - aşa se caracterizează videoclipul realizat de către DJ Project şi Adela Popescu.

Conceptul acestui clip a fost transformat în realitate de către regizorul Dragoş Buliga, care a realizat pozele în diverse locuri din Bucureşti, precum Centrul Vechi, Biblioteca Naţionala sau la metrou. Pentru a întări ideea, nu au fost ocolite nici străzile intens circulate ale Capitalei, care, transpuse în imagini, au creat o atmosfera inedită şi urbană, dar în acelaşi timp melancolică, în ton cu piesa.

DJ Project este trupa care a ştiut mereu să fie cu un pas înainte şi să anticipeze cerinţele publicului. Prin acest nou proiect, dovedesc încă o dată că originalitatea şi creativitatea sunt elementele cheie ale succesului lor.

„Videoclipul exprimă întocmai atmosfera pe care am vrut să o transmitem prin piesă. Suntem foarte încântaţi de rezultatul final al acestui videoclip-concept“
, declară DJ Project.

Single-ul „Bun rămas“ a fost lansat în luna februarie a acestui an şi poate fi descarcat acceâand linkul http://tinyurl.com/Dj-Project-Adela-Bun-Ramas.


Foto: Cat Music/Media Services

Comentarii

Articole asemănătoare

VIDEO Adela Popescu are cele mai negre coşmaruri

Muzica

VIDEO Adela Popescu are cele mai negre coşmaruri

Trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Radu Vâlcan şi cariera ei muzicală, alături de cei de la DJ Project, e pe val. Cu toate acestea, artista e bântuită de cele mai negre vise. Vezi de ce.

Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded

Formaţia Taxi a filmat în urmă cu câteva zile un nou videoclip alături de Mihaela Rădulescu. Lucrul la materialul video pentru piesa „Tăcerea din ochi“ a durat peste 18 ore.

News

Radu Mazăre apare într-un videoclip

Primarul Constanţei nu se dă în lături de la nimic, atunci când e vorba despre promovarea litoralului românesc. În stilul cu care ne-a obişnuit, el a acceptat provocarea de-a apărea în clipul lui Costi Ioniţă.

FOTO Andi Vasluianu, guest star în clipul formaţiei Voltaj

Muzica

FOTO Andi Vasluianu, guest star în clipul formaţiei Voltaj

Băieţii de la Voltaj tocmai au încheiat filmările pentru videoclipul piesei „Lumea e a mea“, la care a fost invitat să participe şi actorul Andi Vasluianu.

Muzica

Vunk a lansat clipul piesei „Scapă-mă de ea“

După succcesul piesei „Pleacă”, băieţii de la Vunk au pregătit o altă melodie ce-ţi va merge drept la suflet şi care e capul de afiş al noului album ce va fi lansat în toamnă.

FOTO Vezi cât a slăbit Britney Spears

News

FOTO Vezi cât a slăbit Britney Spears

Cântăreaţa filmează zilele acestea un nou videoclip pentru a promova un joc de dans interactiv a cărei imagine este. Fotografiile de la filmări pe care artista le-a postat pe contul său de Twitter arată că aceasta şi-a recăpătat, în sfârşit, silueta.

Colaborare hot: Laurenţiu Duţă feat. Andreea Bănică

Muzica

Colaborare hot: Laurenţiu Duţă feat. Andreea Bănică

Cei doi grei ai muzicii dance autohtone au deja un single, „Shining Heart“, care e intens difuzat pe radiouri şi promite să devină hitul verii 2012. Recent, ei au lansat şi videoclipul piesei, care are deja fani pe Youtube.

Muzica

Fly Project lansează videoclipul piesei „Musica“

Cu două piese în top 100 cele mai difuzate piese din România în anul 2011, dintre care „Goodbye“ pe locul doi, şi sute de concerte în ţară şi în străinatate, trupa Fly Project lansează clipul celui mai nou hit

Bruno Mars a lansat videoclipul "It Will Rain", de pe coloana sonoră Twilight

Muzica

Bruno Mars a lansat videoclipul "It Will Rain", de pe coloana sonoră Twilight

Artistul hawaiian a terminat, în sfârşit, filmările pentru clipul piesei "It Will Rain". Melodia face parte