News

Adela Popescu, într-o ţinută adolescentină şi provocatoare la "Vorbeşte lumea". Este în pas cu moda

Adela Popescu, într-o ţinută adolescentină şi provocatoare la "Vorbeşte lumea". Este în pas cu moda camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Are 34 de ani, doi copii şi arată senzaţional! Despre Adela Popescu este vorba, prezentatoarea de la Pro TV pe care o vedem aproape zilnic. Iată că acum a surprins cu o apariţie adolescentină şi provocatoare!

O vedem pe Adela Popescu de luni până vineri, de la ora 10.00, la Pro TV. Prezentatoarea apare pe post mereu cu zâmbetul pe buze în emisiunea "Vorbeşte lumea" alături de Cove. Au mereu subiecte interesante şi invitaţi pe măsură. Cea care captează mereu atenţia este frumoasa prezentatoare. Aşa a făcut şi de data aceasta, în ziua de 17 decembrie, cu puţin timp înainte de sărbătorile de iarnă. 

Adela Popescu a ales în ziua de 17 decembrie o ţinută care i-a pus în evidenţă silueta, picioarele subţiri. Prezentatoarea de 34 de ani arată foarte bine după două naşteri, după ce a devenit mama a doi băieţei. În ediţia de la "Vorbeşte lumea" a îmbrăcat un hanorac stil rochie care i-a venit perfect. Este creat de un brand românesc şi valorează 1.600 de lei. Este negru şi în partea de sus are mai multe elemente sclipitoare. 

Ţinuta poate fi achiziţionată de pe bescini.com. În descrierea produsului scrie că acest hanorac oversize cu talie ajustabilă la spate şi fermoar frontal are aplicată pe o parte broderie cusută manual care îl transformă dintr-un articol casual într-o piesă de tip cocktail.

Adela Popescu a asortat acest articol vestimentar cu o pereche de cizme lungi, tip şosetă, până la genunchi. Cât de bine îi stă, parcă e o adolescentă. Priviţi apariţia prezentatoarei în galeria foto!

Foto: Facebook, Instagram, bescini.com

Modifică Setările