Agenda

Adela Popescu, noua gazdă de la Pro TV

Adela Popescu, noua gazdă de la Pro TV

Noul an a debutat cu veşti minunate pentru vedetă. Iată care sunt acestea. Adela Popescu va fi mămică! Înainte de Revelion, Adela Popescu şi soţul său, Radu Vâlcan, ne-au împărtăşit faptul că în 2016 vor deveni părinţi.

Ieri, Gabriel Coveşeanu ne anunţa că va avea o nouă colegă de prezentare pentru emisiunea „Vorbeşte lumea”. Aşa se face că în locul gradivuţei Soré a venit graviduţa Adela.

Şi, ce să vezi, tot azi vedeta a mărturisit în direct, la Pro TV, în platoul aceleiaşi emisiuni, că a aflat sexul copilului: va avea un băieţel.

Adela şi Radu Valcan2
Adela Popescu şi Radu Vâlcan.

„Dragii mei cei mai dragi, nu ştiu voi cum vi-l imaginaţi pe Radu ca tată, dar sigur el se proiecta cam aşa: jeanşi prespălaţi, bocanci, tricou alb simplu de bumbac, eventual o căciulă, ochelari de soare şi… o zână superbă creolă cu ochi verzi călare pe gâtul lui care să-i spună cât de mult îl iubeşte. Fata tu’ tata. Ei bine, viaţa ştie ce e mai bine pentru noi, aşa că astăzi am aflat că vom avea un băieţel! Suntem foarte foarte fericiţi şi abia aştept să vă descriu care este şi proiecţia mea cu puţulica asta mică ce ne-a dat viaţa peste cap în cel mai frumos mod cu putinţă“, a confirmat ea şi pe blogul personal.

Adela şi Radu Valcan
Aşa i-a prins Revelionul.

Foto: pagina personală

Modifică Setările