Muzica

Adela Popescu, noua solistă DJ Project

Adela Popescu se întoarce la muzică cu un nou proiect: va cânta cu Dj Project, alaturi de care a susţinut deja primele concerte în acest weekend, la Sfântu Gheorghe şi la Focşani.

"Dj Project este o trupă care îmi place foarte mult, îi ascult de când s-au lansat, ştiu toate piesele. Simt că aceasta este cea mai firească colaborare pe care puteam să o am în acest moment", spune Adela.

"Cu mai bine de o lună în urmă am fost înştiinţaţi de Giulia că este însărcinată. Am început de atunci să căutam o voce care să ne placă, să se potrivească cu amprenta vocală a acestui proiect, dar mai presus de acestea să aibă o imagine curată, să se legitimeze prin muzică şi nu prin alte artificii de imagine. Printre persoanele cu care am discutat a fost şi Adela Popescu, ne-am întâlnit, am stat de vorbă, am mers la studio, ea îşi dorea, noi o plăceam, vocea se potrivea, avea calităţile vocale necesare, inclusiv o buna prestaţie live, aşa încăt iată că Adela Popescu este pentru cel puţin un an noua solistă Dj Project", a declarat Emil Burloi, managerul trupei Dj Project.

Comentarii

Articole asemănătoare

Muzica

Vaya Con Dios revine la Bucureşti

Ultima şansă să-i auziţi cântând live! Artiştii belgeni revin la Bucureşti, la cererea publicului, şi vor susţine un concert pe 5 octombrie, la Sala Palatului, show-ul făcând parte din turneul internaţional "Farewell Tour".

Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded

Formaţia Taxi a filmat în urmă cu câteva zile un nou videoclip alături de Mihaela Rădulescu. Lucrul la materialul video pentru piesa „Tăcerea din ochi“ a durat peste 18 ore.

Adela Popescu şi DJ Project lansează videoclipul „Bun rămas“

Muzica

Adela Popescu şi DJ Project lansează videoclipul „Bun rămas“

10.000 de sentimente, 10.000 de gânduri care îţi copleşesc sufletul, 10.000 de amintiri care îţi formează viaţa, 10.000 de fotografii prin care spui bun rămas - aşa se caracterizează

Mandinga a lansat „Zaleilah“

Muzica

Mandinga a lansat „Zaleilah“

Formaţia de muzică latino a adus în miezul iernii un videoclip filmat sub soarele torid al deşertului. Lansarea a avut loc joi, la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City.

Muzica

Premieră la OK! Summer Party: lansarea noului single Ciprian Robu feat. Blanche – „Bang Bang”!

Joi, 25 august 2011, începând cu orele 19.00, la terasa Sun Sensations de la Sun Plaza, abonaţii, colaboratorii şi partenerii revistei „OK! România” vor asculta în premieră – în cadrul petrecerii OK! Summer Party – noul single al duo-ului Ciprian Robu feat. Blanche – „Bang Bang”.

Muzica

DJ Project, videoclip cu ghinion

Proiect cu peripeţii pentru cei trei artişti care s-au pregătit îndelung să lanseze videoclipul piesei „Mi-e dor de noi“, cel de-al treilea single lansat în formula DJ Project feat Giulia.