Vedete

Adela Popescu nu apare la "Vorbeşte lumea". Care este motivul absenţei sale din emisiune

Adela Popescu nu apare la "Vorbeşte lumea". Care este motivul absenţei sale din emisiune camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Adela Popescu a luat o mică pauză de la job şi a plecat într-o scurtă vacanţă alături de Radu Vâlcan. Iată ce destinaţie frumoasă au ales pentru trezi zile de relaxare. 

Astăzi, emisiunea "Vorbeşte lumea" de la Pro TV începe fără Adela Popescu. Prezentatoarea a lăsat pe mâini bune show-ul, se bazează pe Cove şi pe Viviana Sposub, colegii ei, alături de care se distrează în fiecare zi. Are şi un motiv întemeiat pentru care lipseşte: a plecat într-o vacanţă de trei zile în Dubai. 

Prezentatoarea şi Radu Vâlcan au ajuns pe 20 februarie în Dubai, după un zbor de aproximativ cinci ore din România. Acolo, la un hotel renumit, aveau deja camera pregătită. Au şi o privelişte minunată pe care vedeta a şi arătat-o tuturor într-un Instastory. 

Timp de trei zile, cei doi vor vizita minunile Dubaiului, mai ales că au parte de o vacanţă romantică în doi, fără copii. Pe băieţei i-au lăsat acasă de data aceasta. Adela Popescu a publicat în mediul online primele imagini din vacanţă, au parte de o experienţă inedită, cu un avion zboară deasupra Dubaiului, văd totul de la înălţime. 

"Am ajuns aseră în Dubai. MI-a fost foarte greu să mă desprind de copii, dar a fost foarte bine că am făcut-o. Eu nu mă simt confortabil să zbor, acum mergem un cu avion de mici dimensiuni să vedem Dubaiul. ", a spus Adela Popescu.

La sfârşit, chiar dacă i-a fost teamă de zbor, vedeta a fost încântată deoarece a văzut locurile minunate, multe insule şi peninsule pe care se vor construi în curând hoteluri.  

Modifică Setările