News

Adela Popescu povesteşte cum s-a cuplat cu Radu Vâlcan

În preajma mult aşteptatei căsătorii a celor doi, care va avea loc vara aceasta, vedeta rememorează momentele de început ale relaţiei lor şi cum a fost primul lor sărut.

Mai are puţin până va îmbrăca rochia de mireasă şi va păşi spre altar la braţul lui Radu Vâlcan. Emoţiile, însă, au început deja s-o copleşească, mărturiseşte Adela Popescu pe blogul personal.

„Cum zilele astea încerc să îmi pun lucrurile în ordine şi să încep odată pregătirile pentru nuntă, mă tot iau diverse nostalgii. Sunt chiar cazuri în care îmi dau şi lacrimile (da, da, sunt exact tipicul fetei de măritat). Bag seama că treaba cu emoţiile dinaintea nunţii nu e chiar o invenţie… Ca să vă explic: ba mă uit la inel şi mă ia nostalgia, ba mă uit la Păcuţu şi Ciulică, copiii noştri cum ar veni şi îmi mai dă o lacrimă, ba mai trec pe lângă o rochie de mireasă şi zâmbesc absolut tâmp“, ne dezvăluie ea.

„Dar, de departe, cel mai tragi-comic moment, demn de o comedie de duminică, a fost zilele trecute când, mergând ca orice om pe stradă, am văzut o fată roşcată, înăltuţă, slăbuţă şi… ce credeţi?! Am început să plâng. Înainte să mă suspectaţi de simptomatică de boli psihice, daţi-mi voie să fac o precizare: eu şi Radu ne-am cunoscut în timpul filmărilor pentru «Iubire şi Onoare». Eu roşcată şi pe alocuri agresivă, el marele cuceritor“, a început ea să povestească despre momentele de început ale relaţiei lor.

„La drept vorbind, mie mi-a plăcut de el de la început, dar nu puteam să las eu bunătate de orgoliu la o parte şi să zic ceva, aşa că… am tăcut mâlc, cum s-ar spune. Ne-am mai zâmbit cu subînţeles, am mai făcut câte o glumiţă timidă, dar nimic. Asta până într-o zi când, înainte de filmări, eram mai mulţi pe pasarela care făcea legătura dintre studiouri şi machiaj. Un hol, practic. Nimic romantic. Mozaic pe jos, sunete de tocuri, ecou greoi, multă lume în trecere. Mi-era şi ruşine să mă uit în ochii lui, vă zic. Radu (îl cunosc) şi-ar fi aprins o ţigară. Am încercat o imitaţie de conversaţie, una absolut incoerentă, dacă stau bine să mă gândesc, plină de politeţuri de tipul: «Şi cu ce ai venit până aici?». Păi, cu maşina, evident, doar ne întâlneam aproape în fiecare zi în parcare! Mă rog, după două stângăcii şi trei bâlbâieli, mi-am ridicat privirea şi m-am uitat fix în ochii lui Radu. Am încercat să schiţez ceva, dar cuvintele mi-au rămas în gât. Îmi pierise vocea, mă trecuse un fior rece, aveam furnici în vene. Nu ştiu cât a durat asta (să tot fie vreo 3 secunde, mă gândesc), dar mie mi s-a părut o veşnicie. Atunci Radu s-a uitat atent la mine, mi-a pus mâna pe gât şi m-a tras uşor spre el. Am stat aşa, apropiaţi, nemişcaţi, câteva secunde. Cu inima în gât, aproape tremurând. Am închis ochii. Apoi ne-am sărutat. Aşa, uşor şi tandru, cu o emoţie pe care mi-e imposibil să v-o descriu. Şi acum mă trec fiorii când mă gândesc la asta“, rememorează ea momentul.

„Cred că a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa mea. Şi, în mod cert, cel mai încărcat de emoţie. Pentru că atunci, noi doi, doi străini, ne-am apropiat enorm. Am trăit ceva unic. Ceva ce se întâmplă o dată în viaţă. Şi nu e vorba de noi ca indivizi. Nici măcar de noi ca îndrăgostiţi. E vorba de primul sărut. Mi-e greu să îmi imaginez că în viaţa asta trăim momente la fel de importante ca primul sărut. La fel de intense şi de pline de emoţie. Şi nu spun asta doar pentru că sunt eu mai nostalgică zilele acestea. Ci pentru că primul sărut, ei bine, asta e ceva cu adevărat magic!“, a mai spus Adela plină de emoţie.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Adelina Pestriţu a probat rochia de mireasă – Iată fotografia de 36.000 de like-uri

News

Adelina Pestriţu a probat rochia de mireasă – Iată fotografia de 36.000 de like-uri

Nu mai e mult până ce co-prezentatoarea show-ului de seară „WowBiz“, de la Kanal D, va ajunge la altar la braţul lui Speak.

FOTO Adina Galupa a probat rochia de mireasă

News

FOTO Adina Galupa a probat rochia de mireasă

Are 29 de ani şi, ca orice tânără, visează cu ochii deschişi la ziua în care va ajunge la altar, la braţul alesului ei. Până la ziua cea mare, a vrut să vadă cum i-ar sta îmbrăcată în alb. Şi iată ce bine îi stă!

FOTO Silvia Sîrbu, pregătită să se mărite din nou?

Gossip

FOTO Silvia Sîrbu, pregătită să se mărite din nou?

După divorţul de Andrei Ştefănescu de la Alb/Negru, cântăreaţa şi-a găsit fericirea în braţele unui nou bărbat, care pare s-o fi cucerit definitiv. Cel puţin, din indiciile oferite pe contul ei de socializare, Silvia pare gata de măritiş.

News

Shakira nu se grăbeşte să ajungă la altar

După o relaţie de trei ani cu fotbalistul spaniol Gerard Piqué, artista columbiană declarat recent într-un interviu că nu se grăbeşte cu căsătoria: „Eu şi Piqué avem deja ce este esenţial“.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

News

Motivul pentru care Ion Ţiriac refuză să se mai însoare

Deşi zilele trecute a participat la cea de-a patra căsătorie a prietenului său, Ilie Năstase, fostul star al tenisului românesc spune că nu are de gând să-i urmeze exemplul, chiar dacă a prins jartiera miresei.

News

Alessandra Stoicescu vrea să-şi mărească familia

Nici nu s-a căsătorit bine cu Sergiu Mircea Constantinescu, că vedeta Antenei 3 are deja planningul familial făcut: vrea doi copii şi asta cât mai repede.

Cum a primit Petre Roman vestea că Oana e însărcinată 

News

Cum a primit Petre Roman vestea că Oana e însărcinată 

Ieri, Oana Roman a dezvăluit în emisiunea lui Cătălin Măruţă că aşteaptă un copil. Iată cum a reacţionat tatăl ei la aflarea veştii că va deveni bunic.

Gheorghe Gheorghiu se recăsătoreşte

News

Gheorghe Gheorghiu se recăsătoreşte

După trei ani de relaţie cu Iulia, artistul a hotărât că a venit vremea să facă pasul cel mare. Aşa că ieri a cerut-o de soţie pe cea alături de care speră că va trăi până la adânci bătrâneţi.