Vedete

Adela Popescu s-a decis! Ce interdicţie i-a dat soţului, Radu Vâlcan?

Adela Popescu s-a decis! Ce interdicţie i-a dat soţului, Radu Vâlcan? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

În luna ianuarie, mulţi dintre noi îşi propun rezoluţii. Unele pot fi impuse de partenerii de viaţă. Ce gând rău i-a pus Adela Popescu lui Radu Vâlcan?

Prezentatoarea de la ”Vorbeşte lumea” crede că un timp petrecut fără telefonul mobil ar fi extrem de benefic. Drept pentru care, a mărturisit fanilor din online că Radu nu se va mai lăfăi prea mult cu telefonul său: ”Scumpeteo, vorbeste acum cat mai poti! Sa stiti ca eu si @raduvalcan am luat o decizie importanta. Speram sa reusim. Incepand de astazi, (n.r. 10 ianuarie) dupa 16:00, adica din momentul in care ajung copiii acasa, doua ore, telefoanele noastre vor sta pe silent la distanta de noi.

Vrem ca macar DOUA ORE dintr-o zi atentia noastra TOATA sa fie indreptata unii catre altii. Mai era ceva pe lista pentru anul asta, dar zic sa o luam incet. Voi ce “ajustari” v-ati propus?”, a scris Adela pe Facebook.

Cu siguranţă, iniţiativa Adelei este lăudabilă, căci în felul acesta, te poţi ocupa de familie şi îi poţi dedica timpul integral. Şi este adevărat, dispozitivele îţi pot ”fura” atenţia foarte uşor.

Foto: Facebook

 

Comentarii

Modifică Setările