News

Adela Popescu se pregăteşte pentru ”Nunta perfectă”!

de admin

Adela Popescu se pregăteşte pentru ”Nunta perfectă”!

Inteligentă, echilibrată şi puternică, libertină ca un Casanova declinat la feminin, o femeie care le-a facut pe toate şi pe toţi, dar care ascunde un mare secret – aceasta este Narcisa, personajul pe care Adela Popescu îl interpretează în “Nunta perfectă”, un spectacol de Alan Ball, care va avea premiera pe 11 şi 12 mai, la Teatrul Elisabeta.

O femeie al cărei farmec poate îngenunchia orice barbat şi tocmai din această cauză a ajuns să se blazeze şi să se gândească serios dacă nu i-ar fi mai bine singură – în acest punct se găseşte Narcisa, personajul Adelei Popescu. Ea are grijă de toate prietenele ei, le ascultă, le oblojeşte rănile, dar ascunde cu grijă un mare secret.

“Nu este uşor să interpretez rolul Narcisei”, spune Adela Popescu, “pentru că e un personaj pe care nu-l poţi încadra într-o tipologie clară. Narcisa trebuie să aibă un echilibru, pentru că e liantul între toate celelalte personaje. E şi destul de libertină – are senzaţia că s-a culcat cu jumătate dintre cei prezenţi la nunta - aşa că trageţi voi concluziile! Şi o poveste elocventă pentru ea - într-o parcare se întâlneşte cu o fostă cunoştinţă, pe care nu o recunoaşte. Bărbatul îi cere o noua întâlnire, iar Narcisa - 300 euro. Cam aşa este ea!”

Adela Popescu o consideră pe Narcisa “vocea spectatorului”, pentru că întreabă ceea ce ar intreba oricine din public. Însă cu toate că Adela Popescu o apreciază pe Narcisa pentru că este inteligentă, echilibrată şi puternică este totuşi ceva ce îi reproşează: “Faptul că participă la nuntă! Ea este certată cu Tracy, mireasa, şi consider o ipocrizie faptul că se afla acolo!”, spune Adela.

Alături de Adela Popescu, spectacolul “Nunta perfectă” regizat de Eugen Gyemant îi va aduce pe scena pe Alina Chivulescu, Laura Cosoi, Adina Galupa, Catalina Grama si Dan Radulescu.

Modifică Setările