Lifestyle

Adela Popescu şi-a împlinit un vis înainte de sfârşitul anului: va avea casă la mare: ''Sunt atât de fericită că îmi bubuie inima''

Adela Popescu şi-a împlinit un vis înainte de sfârşitul anului: va avea casă la mare:  ''Sunt atât de fericită că îmi bubuie inima'' camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Şi-a dorit mult asta şi visul i s-a îndeplinit. Prezentatoarea  şi soţul ei şi-au achiziţionat o proprietate la mare.

”Acum doi ani, de Revelion, am pus pe o foaie trei dorinţe. Să fie, ştiţi cum e.De Crăciun, când am deschis cutia cu globuri, am găsit-o. Prima: încă un frăţior sau o surioară pentru Alexandru şi Andrei; A două: o casă la mare; A treia: mai aştept. Frăţiorul a venit, a treia nu s-a îndeplinit încă, şi... chiar zilele trecute am plătit avansul pentru căsuţa noastră de la mare. Mă rog, nu e o casă pe pământ, ci un apartament la care visez de ani. Sunt atât de fericită că îmi bubuie inima!

De Radu nu mai zic, că deşi el avea ceva îndoieli (despre care o să va povestesc altădată) acum îmi spune numai cum abia aşteaptă el să fie gata blocul (la vară) - şi să plece cu băieţii lui la Olimp ( nouă ni se pare cea mai frumoasă zonă a litoralului românesc, aşa că acolo este apartamentul), să îşi bea el cafeaua pe terasă în miros de pini şi apă sărată- căci da, blocul e înconjurat de o pădure de pini, la doar 100 m de mare. Un viiiiiis!!!

Eu îi zic să nu îmi mai fure fanteziile, că sigur ale lui au legătură cu infinity pool de la etajul 11 şi rapanele cu usturoi de la cherhanaua de lângă.

Nu uitaţi să visaţi. Şi să va şi notaţi undeva ce. Că trece anul şi uitaţi”, povesteşte Adela.

 

 

Modifică Setările