Lifestyle

Adela Popescu şi Dana Rogoz, vacanţă împreună în Dubai FOTO&VIDEO

Adela Popescu şi Dana Rogoz, vacanţă împreună în Dubai FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 45 poze

Plănuiesc demult să plece împreună, dar acum le-a şi ieşit! Iată-le petrecând împreună sărbătorile la cald.

Au jucat împreună, sunt prietene de ani buni, iar acum sunt şi mămici. Cele două vedete s-au bucurat când au aflat că, în sfârşit, pot face din nou un concediu împreună, mai ales unul atipic: Sărbători în Dubai.

Aşa că şi-au împachetat bagajele, n-au uitat să-şi ia cu ele şi costumele de baie şi, împreună cu soţii şi cu fiii lor, au plecat în Emiratele Arabe Unite.

"E prima oară când reuşim să petrecem vacanţa împreună, de când suntem mame. Acum luam cina împreună, totuşi 6, în Dubai. Perfecţiune!", a scris Dana Rogoz pe contul ei de socializare, alături de o fotografie a sa cu Adela în Dubai.

Adela Popescu ne anunţase din timp, pe blogul său personal, că aceste Sărbători vor fi altfel pentru ea, soţul ei, Radu Vâlcan, şi pentru fiul lor, Alexandru. Dar nu ne aşteptam ca în cadru să apară Dana Rogoz, cu soţul Radu Dragomir şi fiul Vlad.

Evident că, fiind plecaţi cu doi pitici, cele două cupluri au bifat atracţii precum Dubai Aquarium & Underwater Zoo şi Miracle Garden. Iar pe Radu Vâlcan l-am surprins la o partidă de fotbal cu băieţelul său.

De cealaltă parte, doamnele nu şi-au refuzat nici plimbările prin bazaruri (souk) şi mall-uri.

Pentru ca merita...????

A post shared by Radu Valcan (@raduvalcan) on

Iar pe Dana am văzut-o în formă maximă pe plaja Kite Beach Dubai.

Vă oferim albumul foto comun de vacanţă al Adelei Popescu, Danei Rogoz şi al lui Radu Vâlcan.

Modifică Setările