Vedete

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au ieşit din izolare. Unde au petrecut weekendul alături de copiii lor

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au ieşit din izolare. Unde au petrecut weekendul alături de copiii lor camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

După o perioadă lungă în care au stat în casă, Adela Popescu şi Radu Vâlcan şi-au scos copiii la plimbare. Unde s-au îndreptat cei patru?

Starea de urgenţă din România a fost ridicată vineri, 15 mai, aşa că libera circulaţie a fost permisă. Adela Popescu şi Radu Vâlcan au stat în izolare, în casă, alături de copiii lor, dar în acest weekend au decis să iasă la aer. Au părăsit Bucureştiul şi s-au îndreptat spre Şuşani, locul unde a crescut actriţa. 

"Şi cum stăteam noi pe canapeaua de acasă imaginându-ne tot felul de scenarii din locaţii care mai de care, ne-am dat seama ca tot ce ne dorim de fapt este să facem un picnic la...Şuşani. Şi-am facut :) Cum a fost weekend-ul vostru?", a scris Adela Popescu pe pagina sa de socializare în dreptul mai multor imagini de la ţară cu ea şi familia sa.

Se pare că băieţeii lor s-au bucurat nespus de aerul curat, de natură, s-au plimbat, au alergat, au făcut mişcare. Au fost surprinşi în câteva imagini inedite. Se vede cât de bine s-au distrat! 

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, despre momentele de intimitate, în cuplu. Cum se furişează de cei doi băieţei ai lor

Cei doi îndrăgostiţi sunt foarte ocupaţi cu proiectele pe care le au, cu emisiunile pe care le prezintă, dar mereu îşi fac timp şi pentru familie. Au grijă de cei doi băieţei ai lor, merg des în vacanţe, se plimbă şi în parc, le citesc mereu poveşti. Dacă în viaţa de familie e totul roz, cum decurge relaţia de cuplu?

Radu Vâlcan a făcut câteva dezvăluiri: „Fie ieşim la masă, fie stăm acasă, după ce se culcă amândoi copiii, bem un vin şi ne uităm la un serial. Nimic extraordinar, dar aceste momente de linişte sunt foarte importante şi le apreciem mai mult acum. Iar pentru anul ăsta ne-am propus să evadăm măcar câteva zile undeva în Europa, doar noi“, a dezvăluit Radu Vâlcan pentru Revista Unica.

Adela Popescu a fost mai explicită şi a recunoscut că e destul de greu să fie intimă cu soţul cât în casă sunt şi cei doi băieţei. Uneori reuşeşc să se furiseze: „Contactul fizic, nu neapărat sexual, este extrem de important, ajută la conectare, e nevoie, ca să nu te obişnuieşti fără. Desigur, nu excludem partea sexuală. Dacă ai disponibilitate, poţi să descoperi amuzamentul din asta. La un moment dat, poate deveni chiar amuzant… furişatul“

Foto: Instagram

Modifică Setările