Vedete

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, despărţiţi. De ce a plecat prezentatorul din România

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, despărţiţi. De ce a plecat prezentatorul din România camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Adela Popescu a rămas singură, fără Radu Vâlcan. Prezentatorul de la Insula Iubirii a părăsit deja România, se află în Republica Dominicană pentru filmări. 

Radu Vâlcan şi echipa de filmare de la Insula Iubirii au ajuns deja în Republica Dominicană, acolo unde se va filma sezonul şase al reality show-ului de la Antena 1. Aceştia îi vor aştepta în zilele ce urmează şi pe concurenţi, dar şi pe ispite, să se alăture în cele două resorturi care îi vor găzdui. Atât cuplurile, cât şi ispitele vor sosi pe rând, fără să se vadă în prealabil.

“Mi se pare ceva absolut extraordinar că am ajuns la sezonul 6 de Insula Iubirii. Ţinând cont că este pentru prima dată când nu vom filma în Thailanda, atât pentru mine, cât şi pentru echipă o să fie ceva nou şi spectaculos să mergem în Republica Dominicană. Cu siguranţă o să fie ceva surprinzător şi pentru concurenţi, pentru că nu o să mai semene cu nimic din ce au văzut ei în cinci sezoane la televizor. Sunt sigur că o să fie un sezon plin de surprize, de neprevăzut, dar şi unul epuizant în egalã mãsurã!”, a declarat Radu Vâlcan la plecarea spre Republica Dominicană.

Schimbări în sezonul 6 Insula Iubirii

Noul sezon le va aduce telespectatorilor noi poveşti de viaţă, noi ispite, noi locaţii şi situaţii complet neaşteptate şi nemaintâlnite în sezoanele anterioare. După cinci sezoane filmate în Thailanda, cel de-al şaselea sezon se va filma într-un loc cu totul şi cu totul nou, Republica Dominicană, iar concurenţii nu ştiu la ce să se aştepte. Radu Vâlcan va întâmpina cuplurile pregătite să îşi testeze relaţia, dar şi ispitele, în două resorturi: Las Brisas şi La Playa.

Cinci cupluri din cele aproape 1000 care s-au înscris în acest an să îşi testeze relaţia vor merge în Republica Dominicană pentru a filma cel de-al şaselea sezon “Temptation Island – Insula iubirii”. Pe parcursul a 20 de zile de filmare, concurenţii vor fi nevoiţi să reziste tentaţiei a 8 ispite feminine şi 8 ispite masculine, pregătite să dea totul pentru a-i cuceri şi a nu risca să fie eliminate din show. Locurile exotice din Republica Dominicană, ispitele noi şi cuplurile care sunt dispuse să îşi testeze relaţia sunt celui mai nou sezon Insula Iubirii, de la Antena 1.

Modifică Setările