Vedete

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, întorşi din drum la aeroport. De ce nu li s-a permis să urce în avion. "Cred că ştie asta şi bebeluşul nostru de cinci luni"

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, întorşi din drum la aeroport. De ce nu li s-a permis să urce în avion. "Cred că ştie asta şi bebeluşul nostru de cinci luni" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au vrut să petreacă de Crăciun în Dubai, dar nu au ajuns să se urce în avion. Cei doi au ratat de curând şi o vacanţă la Roma.

“Ziua de Crăciun avea să fie altfel. Pe la ora asta ar fi trebuit să mâncăm hummus pe plaja Jumeirah din Dubai. Dar noi mâncăm salată de beouf şi ne uităm la un film cu Di Caprio, pe canapea, în Pipera.

De ce aşa? Pentru că am ajuns la aeroport şi paşaportul lui Andrei expira în trei luni. Şi e musai să fie minim şase. Desigur, cred că ştie asta şi bebeluşul nostru de cinci luni.

Săracii copii nu înţeleg de ce coborâm din avionul catre Roma şi nu ne urcăm în cel de Dubai Eu ştiu de ce, dar nu le spun. Trebuie să creadă că noi, părinţii lor, suntem responsabili şi organizaţi. Dar când o să se intrebe Alexandru de ce nu studiază şi el în străinătate, o să pot eu să îi spun că banii pentru şcoala lui s-au dus pe bilete de avion nefolosite?!”, povesteşte Adela.

 

Adela Popescu şi-a dorit, în urmă cu două luni, să îşi petreacă ziua de naştere la Roma. Planurile i-au fost însă date peste cap şi călătoria s-a transformat într-un coşmar.

„Nu, nu am mai ajuns la Roma. La o oră după decolare, din cauza unei urgenţe medicale, a trebuit să ne întoarcem pe aeroport. Voi ştiţi că mie îmi e frică să zbor, iar starea de panică provocată de ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi doresc să cobor din avion. Sigur că Radu a încercat să îmi explice că persoana cu probleme e pe mâini bune acum, că nu e vorba de nicio defecţiune a aparatului de zbor, dar nu a fost chip să mă convingă. Probabil am făcut un atac de panică şi toate îmi păreau «semne». Cei care aţi trecut printr-unul ştiţi probabil cum deformează realitatea. În fine… am ajuns acasă, am comandat mâncare italienească, prosecco şi aproape am pupat pământul că sunt în siguranţă. Acum, întrebarea mea e, voi ce aţi fi făcut? V-aţi fi continuat zborul sau aţi fi coborât?”, a scris Adela pe o reţea de socializare.

Modifică Setările