News

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au hotărât ce prenume va purta copilaşul lor: „Este rar întâlnit şi extrem de sofisticat“

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au hotărât ce prenume va purta copilaşul lor: „Este rar întâlnit şi extrem de sofisticat“ camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

În urmă cu trei zile, Adela Popescu a adus pe lume cel de-al doilea copil pe care îl are cu Radu Vâlcan, un băieţel care va avea un nume foarte rar, după cum o spune vedeta de la Pro TV.

Imediat după ce a fost externată, Adela Popescu a dezvăluit în cadrul emisiunii „Vorbeşte lumea“ că deja a ales numele micuţului, însă nu îl va dezvălui momentan, pentru a nu fi folosit şi de alte persoane.

„Fac foarte bine, să ştii că m-am gandit că nu există naştere fără dureri. Femeile sunt femei, ăsta este rostul nostru. Să vă dau un mic indiciu despre numele pe care îl va purta copilul. Este un nume extrem de rar întâlnit, extrem de sofisticat şi nu vrem să-l spunem încă pentru că te pomeneşti că-l iau şi alţii“, a spus Adela Popescu.

Modifică Setările