News

Adela Popescu şi Radu Vâlcan şi-au botezat fiul

Adela Popescu şi Radu Vâlcan şi-au botezat fiul camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Micuţul Alexandru a fost creştinat duminică, chiar la trei luni de la naştere.

Radu Valcan, Adela Popscu si Alexandru botez

Slujba de botez a fost plină de emoţii pentru toţi cei prezenţi, dar mai ales pentru părinţii lui Alexandru care, deşi şi-au propus nu plângă, nu au reuşit se abţină.

"Momentul de la biserică a fost unul foarte emoţionant. Botezul propriului copil este unic, ca orice altceva ce este legat de el. Fiecare zi este specială”, spune tatăl Radu Vălcan.

"E un moment pe care îl percep exact la intensitatea cuvenită. Am fost fericită, dar totuşi am avut şi câteva temeri, fireşti cred pentru părinţii care asista la botezul copilului lor. Cel mai tare mi-a fost frică nu se sperie puiul, dar totul a fost foarte bine”, adaugă Adela Popescu.

Petrecerea de botez a fost una restrânsă la care au luat parte membrii familiei şi cei mai buni prieteni. Dintre persoanele publice, la botezul micuţului Alexandru au participat Dana Rogoz, Ada Condeescu, Răzvan Fodor şi soţia lui, Irina, Cove şi soţia lui.

“A fost o petrecere intimă. Este mult spus petrecere. A fost o masă măricică, la care au fost prezenţi cei apropiaţi, rude şi prieteni”, spune Radu.

Locaţia plină de baloane multicolore, de zâmbetele, veselia şi dragostea celor dragi, bufetul suedez delicios pregătit de Chef Foa, episodul de live cooking şi tortul de ciocolată, cu căpşune şi macarons adus pe acorduri de "Mulţi ani trăiască", au făcut din seara de duminică una de neuitat pentru cei prezenţi.

Viaţa noastră alături de Alexandru este mult mai frumoasă, este un vis. Alexandru râde mult, e vesel, ne umple inimile de bucurie. Ieri, Alexandru a împlinit 3 luni. Însă motivul pentru care am ales ca botezul fie weekendul acesta este doar în zilele acestea putea fi prezent un membru drag al familiei şi în acelaşi timp, pentru o sărbătorim şi pe mama lui Radu. O potrivire frumoasă!”, mărturiseşte Adela Popescu.

Fiecare invitat a plecat acasă cu amintirea unei seri calde, cu prieteni buni, dar şi cu o plantă colorată în ghiveci pe care o îngrijească şi care să le amintească de un Alexandru mic care va ajunge mare.

Modifică Setările