News

Adela Popescu te învaţă cele 12 reguli ale unei apariţii de neuitat

Adela Popescu te învaţă cele 12 reguli ale unei apariţii de neuitat

E una dintre cele mai şic prezenţe de la evenimentele mondene şi, pentru că multe fane vor să ştie care e secretul eleganţei ei, vedeta de televiziune a încropit un mic îndrumar pentru ca apariţia la un eveniment să fie memorabilă.

Pentru că toamna abundă în evenimente de tot felul, balurile bobocilor, nunţi, petreceri de firmă, zile de naştere, premiere sau lansări, Adela Popescu a întocmit câteva reguli de la care, spune ea, „nu trebuie să te abaţi sub nicio formă“.

Iată care sunt cele 12 „porunci“ ale unei apariţii de neuitat:

"1. Niciodată, dar absolut niciodată să nu ieşi din casă cu părul nespălat. Vă spun un secret, un machiaj perfect nu face două parale dacă podoaba capilară e unsuroasă. Fie că eşti sau nu îndemânatică în a-ţi aranja părul nu ştiu cum, oricum va arăta mult mai bine dacă este spălat.

2. Dacă nu ai avut timp să mergi la manichiură şi pedichiură, să nu cumva să ieşi cu oja sărită. Mai bine cumpără-ţi nişte acetonă, curăţă ce a rămas şi aplică un lac incolor.

3. Cât timp te machiezi şi îţi roteşti un bigudiu în păr, pune în picioare pantofii pe care vrei să îi încalţi. Într-o oră ar trebui să te prinzi dacă sunt OK sau dacă îţi vor distruge seara. Dacă nu ai alţii de rezervă şi e musai să mergi încălţată cu ei, măcar ştii la timp şi, după ce îţi faci intrarea ca o divă, îţti pui pe sub masă balerinii pe care i-ai luat la tine de siguranţă. Recomand să-i foloseşti doar cât să-ţi odihneşti picioarele.

4. Dacă nu ai talent la machiaj, ceea ce e absolut normal, îţi recomand să nu te complici cu cine ştie ce umbre şi combinaţii de culori. Stângăcia în tehnică de make-up se simte imediat. Aşadar, aplică-ţi un fond de ten, pudră, conturează-ţi sprâncenele, dă cu blush, mult mascara şi un ruj mai tare. Dacă, totu,i insişti, dă-ţi pe conjunctivă cu creion dermatograf şi estompează-l cu puţin maro. Va fi perfect! :)

5. Dacă transpiri abundent, ai mare grijă ce îmbraci. E urât să apari cu pete la subraţ. Dar dacă e musai să îmbraci o cămaşă sau o ţinută cu mânecă lungă, măcar foloseşte, pâna ajungi acolo, câteva şervetele pe post de burete.

6. Nu te parfuma tare. Ştiu că tendinţa e să dai mult pentru a te ţine toată seara. Dar gândeşte-te că preferinţele în materie de parfumuri sunt extrem de diferite. Ar fi păcat să ratezi un sărut din cauza asta. :)

7. Respiraţia! Te rooog, ai mare grijă. Poţi să arăţi impecabil, să ai un discurs perfect, dacă respiraţia nu e OK, ai stricat tot. Tocmai de aceea, după spălatul pe dinţi, pe drumul spre eveniment, mestecă o gumă.

8. Nu purta rochii care te strâng sau sunt prea scurte, prea mulate, care îţi cad de pe sâni.

9. Prin definiţie, un eveniment important cere o atenţie ridicată asupra ţinutei, machiajului, părului, accesoriilor. Dar ai mare grijă să nu te împopoţonezi prea tare. Din dorinţa de a fi perfectă cu toate elementele, rişti să devii prea încărcată. Cocul coc, machiajul tare, bijuterii statement, rochia de seară, pantofii înalţi etc. Sunt mişto şi sunt de seară, dar nu toate de-odată!

10. Ştiu că vrei să încerci genele false. Dar ţi-ai mai pus? Să ai grijă să nu-ţi bagi lipiciul în ochi şi să te asiguri că nu ai vreo sensibilitate la vreun element din compoziţia lui. Dacă începi să lacrimezi, ţi-ai stricat machiajul.

11. Nu uita, fiecare eveniment e un excelent pretext de networking. Distrează-te, desigur, dar dacă pleci de-acolo şi nu ai făcut cunoştinţă cu cel puţin 5 oameni noi, ai mers degeaba.

12. Nu bea prea mult. E fun, sunt mulţi cunoscuţi, pare safe, dar nu e prea plăcut, în niciun context, să vezi o femeie clătinându-se. Păstrează asta pentru serile cu iubitul tău sau cu cei mai buni prieteni.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Gabriel Cotabiţă: de la extaz, din nou la agonie

Chiar dacă medicii fac toate eforturile pentru a-l menţine în stare stabilă şi pentru a-i testa reflexele, pronosticurile sunt negative. Iar familia tocmai a aflat că nu-l poate transporta la o clinică din străinătate.

Dana Nălbaru a vorbit despre a doua ei sarcină

News

Dana Nălbaru a vorbit despre a doua ei sarcină

Însărcinată în şase luni, fosta membră a trupei Hi-Q a dezvăluit, în premieră, la Kanal D, stările prin care trece, precum şi cum se comportă fetiţa ei, Sofia, în aşteptarea venirii pe lume a frăţiorului său.

News

Alina Puşcaş: „Îmi doresc mult un băieţel frumos şi sănătos“

După ce a confirmat că este însărcinată şi că nu e doar o păcăleală de 1 aprilie, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva“, difuzată la Antena 1, a vorbit în premieră despre cel mai emoţionant moment din viaţa ei.

Reacţia impresarului Annei Lesko: „A căutat un motiv de ceartă“

News

Reacţia impresarului Annei Lesko: „A căutat un motiv de ceartă“

Florin Nedelcu, cunoscut în lumea muzicală de 12 ani, a decis să răspundă public acuzaţiilor aduse de cântăreaţa basarabeană. Uite cum se apără impresarul şi de ce crede că nu va fi dat în judecată.

Vezi ce păstrează Andreea Ibacka în frigider. Nu e de mâncare!

News

Vezi ce păstrează Andreea Ibacka în frigider. Nu e de mâncare!

Soţia lui Cabral păstrează numai „bunătăţi“ la rece. Dar, ce să vezi, pe lângă carne, legume, fructe şi lactate, aceste produse nu sunt comestibile. În schimb, o „hrănesc“ la fel de sănătos.

News

Cum răspunde Andreea Marin criticilor Iuliei Albu

Nu o dată, semnatara rubricii „Poliţia modei“ din cadrul emisiunii „Wowbiz“, de la Kanal D, a desfiinţat ţinutele vedetei de televiziune, afirmând chiar că „e ea orice arată ieftin“. Iată şi replica Andreei Marin.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

Răzvan Ciobanu desfiinţează ţinutele Iuliei Vântur şi Mihaelei Rădulescu de la „Dansez pentru tine“

Fashion

Răzvan Ciobanu desfiinţează ţinutele Iuliei Vântur şi Mihaelei Rădulescu de la „Dansez pentru tine“

Fin observator al realităţii mondene, creatorul de modă şi-a arătat dezamăgirea faţă de alegerile vestimentare ale celor două dive ale micului ecran