News

Adela Popescu va fi mamă a doua oară

Adela Popescu va fi mamă a doua oară

Veste fericită pentru cuplul Adela Popescu – Radu Vâlcan! Barza va veni în familia lor pentru a doua oară, frumoasa prezentatoare de ştiri fiind însărcinată cu al doilea copil. Vor mai avea un băieţel Informaţia a fost făcută publică chiar de către Adela Popescu, în direct, în timpul emisiunii „Vorbeşte lumea”. Ea a mărturisit că urmează să fie mamă a doua oară, fiind însărcinată în 15 săptămâni. Tot Adela a fost cea care a dezvăluit că cel de-al doilea copil va fi tot un băieţel.

„Este băieţel, am trecut de primul trimestru cu bine, n-am avut pofte, n-am leşinat, nimic, nimic, nimic. Totul a fost bine. (...) Toată lumea este fericită, asta este cel mai important. (...) Am ţinut secret până la 3 luni! N-a ştiut nimeni, în afară de mamele noastre”, a dezvăluit Adela Popescu, în cadrul unei emisiuni.

Fotografia amuzantă cu care au făcut anunţul

Amintim că Adela Popescu şi Radu Vâlcan mai au un băieţel, pe nume Alexandru, în vârstă de doar doi anişori. Cei doi prezentatori au încercat să-l ţină departe de lumina reflectoarelor pe junior, în speranţa că va avea parte de o copilărie liniştită.

Alexandru, fiul cel mare al vedetelor

foto: Facebook

Modifică Setările