News

Adela Popescu vorbeşte despre neplăcerile sarcinii

Adela Popescu vorbeşte despre neplăcerile sarcinii

Nu e totul doar lapte şi miere când eşti gravidă, iar femeile care doresc să devină mame ar trebui să afle ce le aşteaptă.

Adela Popescu

Adela Popescu are o strălucire aparte de când este însărcinată, aşa cum se li se întâmplă tuturor viitoarelor mămică. Însă, deşi e răsfăţată de soţ, de familie şi de prieteni, sunt şi lucruri mai puţin plăcute care apar pe parcursul sarcinii şi care nu pot fi remediate decât după naştere.

„Până acum v-am spus numai de momentele frumoase. Dar e momentul să fiu sinceră! Trebuie să mă confesez“, spune Adela Popescu pe blogul personal, cu un uşor ton de avertizare.

„Va veni ziua aceea în care orice aţi încălţa, fie şi nişte flip-flops, o să vă strângă. Vor veni nopţile acelea în care nu veţi reuşi nicicum să adormiţi (da, da, adio dormit pe burtă sau orice poziţie de somn confortabilă). Şi va veni ziua în care veţi petrece o jumătate de oră în faţa dulapului ca să constataţi că… nu aveţi cu ce sa vă îmbrăcaţi“, a mărturisit Adela.

„Şi acum nu mai e ca atunci când probaţi cinci rochii şi decideţi că nu aveţi nimic-nimic de purtat. Nu, nu. Acum e pe bune. În dulapul vostru nu se va mai găsi nimic care să nu va strângă. Care să nu vă facă să doriţi să-l tăiaţi în bucăţele după două ore de purtat. Care să nu vă facă să arătaţi cu 20 de ani în plus pentru că deh, hainele de gravide nu sunt niciodată gândite în aşa fel încât să fie şi drăguţe“, a mai spus aceasta.

Modifică Setările