Vedete

Adele a slăbit dramatic după despărţirea de soţul ei. Artista spune că a făcut un simplu exerciţiu pentru a reuşi asta

Adele a slăbit dramatic după despărţirea de soţul ei. Artista spune că a făcut un simplu exerciţiu pentru a reuşi asta camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Cântăreaţa britanică a pus punct mariajului cu Simon Konecki, bărbatul cu care are un băieţel, la începutul acestui an. Divorţul a lăsat urme adânci în sufletul artistei, dar şi-a pus amprenta şi pe silueta ei.

E o artistă plus-sized şi nu s-a jenat niciodată cu kilogramele în plus pe care le-a avut. Totuşi, odată cu divorţul de soţul ei, Adele s-a concentrat pe aspectul ei fizic, reuşind să slăbească mai bine de zece kilograme. Cântăreaţa şi-a arătat noua silueta într-o fotografie realizată alături de solistele de la Spice Girls, realizată înainte de concertul acestora de pe Wembley, de sâmbătă seara.

O sursă din anturajul artistei a dezvăluit că secretul siluetei este, de fapt, un exerciţiu fizic. Adele ar fi luat clase de ”Reformer Pilates”, exerciţii care sunt menite să îmbunătăţească forţa musculară şi flexibilitate. Acestea sunt tot mai populare în ultima vreme în rândul celebrităţilor precum Madonna şi Jennifer Aniston.

Artista s-a lăsat convinsă să încerce acest tip de exerciţiu de Ayda Field, buna ei prietenă şi totidată soţia lui Robbie Williams, şi spune că se simte mai bine ca niciodată: „Adele se simte bine cu ea şi se vede ca o prioritate, pe lângă a fi mamă pentru Angelo. Iubeşte noua ei rutină fitness şi chiar funcţionează pentru ea. E un bonus faptul că a slăbit”.

Modifică Setările