News

Adele are o avere uriaşă, dar tatăl său a murit singur şi sărac. De ce nu l-a iertat niciodată artista?

Adele are o avere uriaşă, dar tatăl său a murit singur şi sărac. De ce nu l-a iertat niciodată artista? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Adele şi-a pierdut tatăl pe care nu l-a iubit niciodată. Cum a ajuns bărbatul să moară singur şi bolnav de cancer, într-o rulotă? Diva a trecut peste răni de abandon şi sărăcie, iar acum e milionară şi celebră, însă nu i-a fost uşor să învingă greutăţile unei copilării triste.

Adele a reuşit să ajungă la succes şi prosperitate după ce a trecut printr-o copilărie cruntă, cu un tată care nu mai avea legătură cu copiii săi şi care i-a abandonat, nu sprijinit. Iar vestea morţii sale, în urma unei dramatice lupte cu cancerul nu a mişcat-o pe fiica lui nici în ultimul ceas. Bărbatul a murit singur, la 57 de ani, într-o rulotă.

Cântăreaţa de 33 de ani are o poveste tumultoasă de viaţă. Este celebră în toată lumea, dar şi milionară în lire sterline. A trecut printr-o copilărie tristă şi săracă, prin divorţ, prin lupta cu kilogramele, însă acum străluceşte cu toată forţa.

Deşi Adele trăieşte într-o vilă de 8,5 milioane de lire sterline şi are o avere estimată la 150 milioane de lire sterline, tatăl său a murit într-o rulotă, la 57 de ani, bolnav de cancer şi fără a mai ţine legătura cu ai săi copii.

Daily Mail a încercat să afle povestea din spatele acestei drame prin care Adele a trecut.

Mark, tatăl lui Adele, a întrerupt legăturile atât cu ea, cât şi cu Cameron, fratele ei vitreg, de când erau mici. După a mai încercat să revină, însă nu a mai fost primit. În cazul cântăreţei, s-a lăsat cu crize de furie şi nervi.

Adele chiar i-a spus în 2012 că dacă îl mai vede vreodată, l-ar scuipa în faţă. Mai târziu, pe scena premiilor Grammy, în 2017, a recunoscut că nu l-a iubit.

Nu s-au împăcat niciodată, Adele a fost fermă şi nu a înduplecat-o nici măcar boala bărbatului, cancer intestinal.

Surse apropiate artistei au declarat că ea a primit vestea morţii tatălui său ca pe o ”eliberare”. Iar după aceea şi-a schimbat viaţa total, dorind probabil să se elibereze de întreg trecutul, să îl uite, efectiv să devină alta. Să uite cumva nu doar de tată, cu care a avut o relaţie conflictuală, ci şi de fostul soţ, Simon Konecki.

Adele este dovada vie că poţi renaşte din propria cenuşă. Tatăl său a abandonat-o la vârsta de 2 ani, potrivit goalcast.com. Mama sa avea doar 18 ani când a născut-o şi a trebuit să o crească singură. Au trăit în sărăcie şi îşi schimbau domiciliul frecvent.

Adele a schimbat peste 10 şcoli, din pricina aceasta. N-a visat niciodată că va ajunge celebră. După ce a absolvit liceul, a vrut să ajute alţi artişti să îşi trăiască visul, negândindu-se deloc să se ocupe de al ei.

Într-o zi, un prieten a urcat pe Myspace câteva probe cu ea cântând, înregistrare care a fost descoperită peste 2 ani de un studio de înregistrări. Albumul său de debut, intitulat 19,  a fost vândut în peste 10 milioane de exemplare! În această perioadă, Adele a început o relaţie cu un bărbat cu 10 ani mai în vârstă. A fost o legătură care a marcat-o profund, deosebit de intensă. Ea a descris în doar câteva cuvinte această poveste: ”El m-a transformat într-un adult.”

Relaţia a durat 18 luni şi finalul ei a lăsat-o cu inima frântă. Peste puţin timp, a aflat că el s-a logodit, iar durerea acestei veşti a dus la apariţia unuia dintre cele mai frumoase melodii de dragoste din lume: ”Someone like you”(Cineva ca tine).

În 2011, Adele s-a retras din muzică, fiind nevoită să îşi opereze corzile vocale. A revenit în forţă, în 2012, mai puternică şi oferind un show de zile mari la Premiile Grammy.

În seara aceea, a câştigat 6 trofee! Artista a recunoscut că suferă de trac, are atacuri de panică şi chiar vomită atunci când îi este frică.

În ciuda presiunilor mediatice, mult timp Adele nu a vrut să slăbească atât cât voia presa şi refuza să se încadreze într-un tipar.

La 29 de ani, câştigase deja peste 12 Premii Grammy, a vândut peste 100 milioane de discuri şi a fost desemnată de Revista Time ”Cea mai influentă persoană din lume”, de două ori!

Despre ea, Adele spunea: ”Semăn cu toţi ceilalţi, nu că ar fi toţi supraponderali, doar sunt dovada că nimeni nu e perfect, iar vedetele sunt, de obicei, perfecte, intangibile, inaccesibile.”

Cântăreaţa trăieşte în momentul de faţă la Hollywood, într-o vilă care valorează 8,5 milioane de lire sterline, alături de adoratul său fiu Angelo, în vârstă de 8 ani , dar şi cu prietenii săi, inclusiv actriţa Jennifer Lawrence şi bunul prieten Harry Styles.

Foto: Profimediaimages

 

Comentarii

Modifică Setările