Gossip

Adele a dezminţit zvonurile despre despărţirea de iubit

Vedeta a publicat pe Twitter un mesaj în care a dezminţit zvonurile potrivit cărora s-a despărţit de partenerul ei de viaţă, omul de afaceri Simon Konecki.

"Vreau doar să doresc tuturor «Sărbători fericite!» şi toate cele bune pentru 2015! P.S. Eu şi Simon suntem în continuare împreună, nu trebuie să credeţi tot ce citiţi în ziare", a declarat Adele în mesajul ei.

Duminică, tabloidul The Sun a publicat o ştire în care afirma că Adele şi Simon Konecki, care au împreună un fiu, Angelo, în vârstă de doi ani, locuiesc separat de ceva vreme, alimentând astfel speculaţiile despre despărţirea cuplului.

O sursă citată de tabloid a declarat că cei doi "abia s-au văzut de câteva ori în ultimele două luni".

Potrivit aceleiaşi surse, Adele şi partenerul ei de viaţă nu mai locuiesc împreună.

Simon Konecki, în vârstă de 40 de ani, directorul unei fundaţii de caritate, s-ar fi mutat recent în apartamentul său de burlac, iar cei doi parteneri de viaţă s-au întâlnit de foarte puţine ori în ultimele opt săptămâni.

"Nu este clar dacă s-au despărţit oficial, dar în mod cert ei nu mai locuiesc împreună. Simon s-a mutat înapoi în apartamentul său de burlac. Acest detaliu nu pare să fie benefic pentru relaţia lor", a dezvăluit o sursă.

"Adele îşi petrece timpul alături de mama ei, Penny, şi de prietenii ei din Londra, în timp ce Simon se află în Brighton, la o distanţă de aproape 100 de kilometri", a adăugat sursa.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările