Gossip

Adele este însărcinată pentru a doua oară? Uite fotografia care o dă de gol!

Adele este însărcinată pentru a doua oară? Uite fotografia care o dă de gol!

Mandatory Credit: Photo by Jim Smeal/BEI/Shutterstock (5587172dm) Adele 58th Annual Grammy Awards, Arrivals, Los Angeles, America - 15 Feb 2016

Ultima fotografie cu Adele cântând în baie i-a cam pus pe jar pe fanii artistei. Cântăreaţa a creat ceva agitaţie în rândul prietenilor virtuali, care au început să speculeze că ar fi însărcinată pentru a doua oară. În vârstă de 28 de ani, artista a luat cu asalt contul său de Instagram, duminică, după ce a distribuit o fotografie din timpul repetiţiilor pentru concertul de pe Stadionul ANZ, cântând în baie, cu mâna pe burtă. Toţi fanii s-au întrebat dacă Adele este însărcinată. Nu ne-ar surprinde deloc această veste, căci diva a fost foarte discretă în legătură cu viaţa sa personală, iar veştile importante le-a spus fanilor în timpul concertelor, mai mult în glumă. De curând, cântăreaţa britanică a confirmat că e căsătorită cu tatăl copilului ei, Simon Kinocki, asta după luni întregi de speculaţii, tot la un concert.

Artista de origine britanică are un băieţel, Angelo James, de patru ani, cu afaceristul Simon Konecki. În toamna anului trecut, Adele lua prin uimire pe toată lumea cu o declaraţie la un concert din Phoenix: “Voi avea încă un copil!”. Este clar că pe atunci nu era însărcinată, însă tot atât de limpede este că avea în plan să mai facă un copil.

Foto: Instagram

Modifică Setările