News

Adele este însărcinată

Adele este însărcinată

La nici o jumătate de an de când şi-a refăcut viaţa sentimentală, starul britanic a anunţat pe site-ul său oficial că aşteaptă un copil.

Bucurie mare în familia cântăreţei Adele, care tocmai a aflat că va deveni mamă. Tatăl copilului este actualul ei partener de viaţă, Simon Konecki, cu care britanica formează un cuplu din luna ianuarie, a acestui an.

„Sunt încântată să anunţ că eu şi Simon aşteptăm primul nostru copil. Voiam să auziţi ştirea direct de la mine. Evident că suntem în al nouălea cer şi foarte emoţionaţi, dar vă rog să ne respectaţi viaţa privată în aceste momente preţioase“, a scris Adele pe site-ul ei.

În vârstă de 37 de ani, Simon Konecki, director al unei fundaţii de caritate, a mai fost căsătorit şi are deja un copil.


Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Adele se logodeşte?

Gossip

Adele se logodeşte?

FOTO Câte kilograme a luat Carmen Brumă în timpul sarcinii?

News

FOTO Câte kilograme a luat Carmen Brumă în timpul sarcinii?

Vedeta arată incredibil de bine, chiar şi în ultimul semestru de sarcină, ceea ce i-a făcut pe mulţi să se întrebe dacă nu cumva Carmen se înfometează pentru a nu lua prea mult în greutate.

News

Drama lui Lorenzo Lamas

A avut o viaţă aventuroasă şi plină de satisfacţii, dar acum trece printr-un mare impas. Fiica lui, Shayne, însărcinată în câteva luni, a intrat în comă, la doar 29 de ani.

Gossip

Adele îi cântă de Revelion lui Abramovici

Cântăreaţa britanică este invitata de onoare a petrecerii cu ştaif a miliardarului rus, care va avea loc, ca în fiecare an, la casa de vacanţă a acestuia din Marea Caraibilor.

Carmen Brumă a confirmat sarcina

News

Carmen Brumă a confirmat sarcina

Nu doar că a recunoscut că aşteaptă un copil, ci a dat şi câteva detalii privind sarcina şi cum se pregăteşte să aducă pe lume un copil sănătos. Iată şi câteva fotografii cu abdomenul vedetei.

Gossip

Adele se teme de un atac armat?

Căci altfel de ce ar fi ales să instaleze geamuri antiglonţ în noua ei vilă din vestul Londrei? Ori poate medalia oferită recent de Regină trebuie ţinută sub strictă protecţie?

Ce nume i-a dat Adele băieţelului său?

News

Ce nume i-a dat Adele băieţelului său?

În ciuda expunerii sale uriaşe şi a poveştilor ei de dragoste care au făcut-o faimoasă, Adele a devenit o secretoasă şi chiar maniacă în privinţa familiei sale.

Björk, operată pe coardele vocale

News

Björk, operată pe coardele vocale

Cântăreaţa de origine islandeză a suportat o intervenţie chirurgicală de înlăturare a unui polip apărut pe coardele vocale care-i punea în pericol cariera muzicală.

Adele, vocea de pe noul „James Bond“

Filme

Adele, vocea de pe noul „James Bond“

La doar o zi de la lansare, single-ul „Skyfall“, care va fi folosit drept coloană sonoră pentru noul film din seria „James Bond“, a strâns aproape 5 milioane de accesări pe Youtube.