News

Adele, forţată să se ascundă într-un buncăr de teama fanilor

Adele, forţată să se ascundă într-un buncăr de teama fanilor

MELBOURNE, AUSTRALIA - MARCH 18: Adele performs at Etihad Stadium on March 18, 2017 in Melbourne, Australia. (Photo by Graham Denholm/Getty Images)

Dacă ne gândim cum ar putea apărea o celebritate la concertul său, probabil că mulţi am spune într-o maşină de lux, într-un costum extravagant sau însoţită de o trupă. Dar, cu siguranţă, acesta nu este şi stilul lui Adele. Cântăreaţa preferă ceva puţin mai diferit, aşa că echipa ei de securitate o transportă într-o cutie pe roţi la fiecare concert, pentru ca artista să nu fie asaltată de fanii entuziaşti, în drum spre scenă.

Adele stă într-o cutie de lemn şi se joacă pe iPad, în timp ce fanii fac loc pentru echipamentul cântăreţei, fără să bănuiască însă că în interior este chiar artista lor preferată pe care aşteaptă să o vadă cântând pe scenă. "Cum am ajung pe scenă mă face să transpir" , a spus Adele la un concert în Sydney. "Nu vă pot spune până la sfârşitul anului. Veţi râde când veţi afla. "

Intrarea sa secretă a fost deconspirată săptămâna trecută. În timpul concertului din Melbourn, fanii au conştientizat că diva se află în cutia neagră, aşa că echipa de producţie a artistei a fost nevoită să treacă la planul B şi a ascuns-o pe cântăreaţă într-un buncăr. "Au trebuit să renunţe la cutia secretă în Melbourne, pentru că toată lumea ştia," Peter Ford a spus în emisiunea Kyle şi Jackie O. "Au trebuit să construiască o cameră verde sub scenă şi Adele a trebuit să sosească cu două ore şi jumătate mai devreme", a adaugat Peter.  In timpul concertului ei, Adele a recunoscut că a fost îngrijorată că fanii îi ştiu secretul. "M-am speriat. Nu mint. Am fost foarte speriată ", a spus mulţimii. 

Foto: Getty Images, Twitter

Modifică Setările