News

Adele nu mai e singură

Adele nu mai e singură

Cântăreaţa britanică nu mai are niciun motiv să „plângă” în cântecele ei după fostul iubit. Acum, Adele are motive să cânte despre dragoste şi fericire. La 23 de ani, e cotată drept „cea mai bună voce a Angliei“ şi e celebră în toată lumea. Dar faima şi banii nu i-au adus fericire în ultimele luni, când s-a confruntat şi cu o gravă problemă medicală ce i-a pus vocea în pericol. Prietenii şi familia i-au fost alături, dar Adele s-a simţit singură şi neconsolată, mai ales că nu uitase vechea ei dragoste, despre care a cântat în hitul ei „Someone Like You”.

Acum, însă, tânăra are toate motivele să zâmbească. Ea şi-a petrecut sărbătorile alături de noul ei iubit, Simon Konecki (36), directorul organizaţiei caritabile Drop4Drop. Tot el este cel care a însoţit-o recent la Miami, unde Adele trebuia să încheie un contract.


Ceea ce este interesant este faptul că Simon seamănă foarte bine cu actorul Zach Galifianakis, care i-ar fi atras tinerei atenţia anul trecut, aşa cum a dezvăluit ea pentru publicaţia „The Sun“.

Foto: Daily Mail

Comentarii

Articole asemănătoare

Adele se logodeşte?

Gossip

Adele se logodeşte?

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

Modifică Setările