News

Adele nu mai e singură

Adele nu mai e singură

Cântăreaţa britanică nu mai are niciun motiv să „plângă” în cântecele ei după fostul iubit. Acum, Adele are motive să cânte despre dragoste şi fericire. La 23 de ani, e cotată drept „cea mai bună voce a Angliei“ şi e celebră în toată lumea. Dar faima şi banii nu i-au adus fericire în ultimele luni, când s-a confruntat şi cu o gravă problemă medicală ce i-a pus vocea în pericol. Prietenii şi familia i-au fost alături, dar Adele s-a simţit singură şi neconsolată, mai ales că nu uitase vechea ei dragoste, despre care a cântat în hitul ei „Someone Like You”.

Acum, însă, tânăra are toate motivele să zâmbească. Ea şi-a petrecut sărbătorile alături de noul ei iubit, Simon Konecki (36), directorul organizaţiei caritabile Drop4Drop. Tot el este cel care a însoţit-o recent la Miami, unde Adele trebuia să încheie un contract.


Ceea ce este interesant este faptul că Simon seamănă foarte bine cu actorul Zach Galifianakis, care i-ar fi atras tinerei atenţia anul trecut, aşa cum a dezvăluit ea pentru publicaţia „The Sun“.

Foto: Daily Mail

Comentarii

Articole asemănătoare

Adele se logodeşte?

Gossip

Adele se logodeşte?

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

Gossip

Adele se teme de un atac armat?

Căci altfel de ce ar fi ales să instaleze geamuri antiglonţ în noua ei vilă din vestul Londrei? Ori poate medalia oferită recent de Regină trebuie ţinută sub strictă protecţie?

Ce nume i-a dat Adele băieţelului său?

News

Ce nume i-a dat Adele băieţelului său?

În ciuda expunerii sale uriaşe şi a poveştilor ei de dragoste care au făcut-o faimoasă, Adele a devenit o secretoasă şi chiar maniacă în privinţa familiei sale.

News

Adele este, de-acum, marcă înregistrată

Cântăreaţa britanică şi-a pus numele la adăpost de tentaţia unor companii de a se folosi de numele ei de scenă, transformându-şi prenumele în marcă înregistrată.

Björk, operată pe coardele vocale

News

Björk, operată pe coardele vocale

Cântăreaţa de origine islandeză a suportat o intervenţie chirurgicală de înlăturare a unui polip apărut pe coardele vocale care-i punea în pericol cariera muzicală.

Adele, vocea de pe noul „James Bond“

Filme

Adele, vocea de pe noul „James Bond“

La doar o zi de la lansare, single-ul „Skyfall“, care va fi folosit drept coloană sonoră pentru noul film din seria „James Bond“, a strâns aproape 5 milioane de accesări pe Youtube.

Adele este însărcinată

News

Adele este însărcinată

La nici o jumătate de an de când şi-a refăcut viaţa sentimentală, starul britanic a anunţat pe site-ul său oficial că aşteaptă un copil.

News

Cele mai influente celebrităţi din lume

Prestigioasa săptămânală americană „Time“ a publicat clasamentul celor mai influente 100 de personalităţi din lume, top în care apar atât numele unor politicieni, cât şi cele ale unor artişti, sportivi, oameni de afaceri şi membri ai familiilor regale.