Gossip

Adele s-a căsătorit? Iată ce-o dă de gol!

Adele s-a căsătorit? Iată ce-o dă de gol!

Trăieşte de mulţi ani o frumoasă poveste de dragoste cu Simon Konecki, cu care are şi un băieţel, pe nume Angelo, şi alături de care urmează să devină a doua oară mamă. De aceea, nu ne-ar mira dacă zvonurile privind o căsătorie secretă între cei doi ar fi adevărate. S-a căsătorit în secret? Umblă vorba prin showbizul american că Adele şi-ar fi pus pirostriile în secret şi că ea şi Simon sunt acum soţ şi soţie. De altfel, se zvonea încă de luna trecută că artista plănuieşte să se căsătorească de Crăciun cu alesul inimii sale.

Aşadar, să fi trecut artista la fapte? Ei bine, confirmare nu o avem, dar cert e că paparazzi au suprins-o pe aceasta prin Los Angeles, în urmă cu o zi, şi că Adele purta un inel ce părea a fi verighetă.

adele
Adele poartă acum o verighetă

Spunem asta pentru că inelul e simplu, asemenea unei verighete, şi că înainte cu câteva luni artista purta pe acel deget două inele. Acum, inelele au fost înlocuite de o verighetă.

De altfel, incertitudinea a ajuns şi-n rândul fanilor, aceştia întrebându-o pe reţelele de socializare dacă nu cumva s-a căsătorit. Din păcate, artista n-a confirmat încă, dar nici n-a infirmat această informaţie.

Modifică Setările