Gossip

Adele s-a căsătorit în secret?

Adele s-a căsătorit în secret?

LONDON, ENGLAND - MARCH 15: Singer Adele performs on stage at The O2 Arena on March 15, 2016 in London, England. (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images)

Are o relaţie stabilă, un copil, însă a declarat de multe ori că nu simte nevoia să-şi oficializeze relaţia şi să ajungă în faţa ofiţerului de stare civilă. Însă, cele mai recente fotografii cu artistă ne-au dezvăluit un amănunt care ne-a făcut să credem că s-ar fi răzgândit în privinţa căsătoriei. Pe mâna ei se văd două inele: unul ar putea fi cel de logodnă, celălalt - o verighetă Adele a susţinut recent un concert de zile în mari, în care a fost aşa cum o ştim: sinceră, dezinvoltă şi strălucitoare. Însă, paparazzi cu ochiul format au reuşit să surprindă în imagini şi-un alt amănunt, la fel de strălucitor: un inel. Şi nu oricare inel, căci ştim deja că e logodită cu Simon Konecki, tatăl copilului ei de trei ani, ci un inel care semăna cu o verighetă.

Aşa că poate nu vă uimeşte faptul că umblă vorba ca Adele şi Simon s-au căsătorit. În secret, fără prea mult fâs, aşa cum au făcut, de altfel, multe alte vedete.

Aşadar, să fie adevărat? S-au căsătorit cei doi în mare taină? Ei bine, deocamdată nu ştim adevărul, însă suntem siguri că dacă e cazul, informaţia o să iasă în scurt timp la iveală.

Ce ştim sigur? Că cei doi se iubesc, au un copil împreună, şi că s-au logodit în jurul Crăciunului, fiind doar ei doi, în reşedinţa lor din Londra.

Modifică Setările