Gossip

Adele se comportă ca o divă în public

Adele se comportă ca o divă în public

12 February 2017 - Los Angeles, California - Adele. 59th Annual GRAMMY Awards held at the Staples Center. CAP/ADM ©ADM/Capital Pictures

E o divă a muzicii internaţionale, însă unii spun că artista ar fi aşa şi-n afara scenei, deşi pozează într-o persoană cu picioarele pe pământ şi modestă. Adele, o divă în public? De fiecare dată când dă interviuri ne dă impresia că ar fi o persoană obişnuită, nicidecum unul dintre cele mai mari staruri. Totuşi, potrivit unora, atitudinea umilă este doar o faţadă, artista n-ar fi deloc aşa cumsecade precum vrea să pară. Aceştia au drept argument nenumăratele scene făcute de aceasta în restaurantele în care ia masa.

Chipurile, aceasta ar avea tot felul de pretenţii şi sfârşeşte prin a-i exapera pe cei din staff-ul restaurantelor în care poposeşte. ”Adele este una dintre cele mai schimonosite vedete când vine vorba despre ”fine dining”. Nicio masă nu e suficient de bună pentru ea. Se plânge atât de mult încât angajaţii sfârşesc prin a-i muta pe ceilalţi clienţi pentru a o face pe ea să se simtă bine. Toţi din jur sunt şocaţi de comportamentul ei”, spune o sursă.

Lucru, care nu o deranjează cât de puţin pe artistă. ”Se comportă ca o divă şi nu-i pasă ce cred ceilalţi din jur”, continuă cu mărturisirile o a doua sursă citată de publicaţia ”InTouch”.

Modifică Setările