Gossip

Adele se teme de un atac armat?

Căci altfel de ce ar fi ales să instaleze geamuri antiglonţ în noua ei vilă din vestul Londrei? Ori poate medalia oferită recent de Regină trebuie ţinută sub strictă protecţie?

Adele nu riscă absolut nimic când vine vorba de siguranţa familiei, cu toate că, noua casă pe care şi-a cumpărat-o este situată într-un cartier select, iar printre vecinii săi se numără şi membrii familiei Beckham. Achiziţia imobiliară a costat-o cinci milioane de lire sterline, plus alte câteva sute de mii cheltuite pe amenajare, totul pentru a deveni căminul perfect pentru ea, Simon Konecki şi fiul lor, Angelo.

"S-a mutat acum câteva luni. A renovat totul şi a instalat chiar şi geamuri antiglonţ. Vilaa lor are patru dormitoare", a declarat o sursă apropiată artistei.

În ciuda măsurilor de protecţie luate, vecinii spun că e departe de a fi o persoană exclusivistă. Imediat după ce a început să îşi mobileze noua casă, cântăreaţa ar fi mers să cumpere chilipiruri din magazinele second -hand. "Îi plac, mai degrabă, magazinele de cartier", a declarat o sursă.

După o asemenea investiţie, credem şi noi că vrea să facă, un timp, economie la alte lucruri.

Foto: Reuters

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Tom Cruise, Johnny Depp şi Hugh Jackman se bat pe aceeaşi cameră de hotel

Un hotel de lux din Londra este pricină de dispută între cei trei actori, care se vor afla concomitent în capitala Marii Britanii şi ţin morţiş să se cazeze în acelaşi apartament.

Gossip

Adele îi cântă de Revelion lui Abramovici

Cântăreaţa britanică este invitata de onoare a petrecerii cu ştaif a miliardarului rus, care va avea loc, ca în fiecare an, la casa de vacanţă a acestuia din Marea Caraibilor.

Jennifer Aniston şi-a anulat un zbor din cauza Angelinei Jolie

Gossip

Jennifer Aniston şi-a anulat un zbor din cauza Angelinei Jolie

Asta da, întâlnire de gradul zero, dacă blonda n-ar fi avut prezenţa de spirit de a-şi schimba pe ultima sută de metri biletul de avion la o altă cursă.

Uite unde va naşte Kate Middleton

Gossip

Uite unde va naşte Kate Middleton

Britanicii devin tot mai nerăbdători. În următoarele două săptămâni, Kate ar trebui să nască, iar dacă tot nu mai are nicio apariţie publică până la marele moment, presa investighează toate pregătirile.

Cum arată ferma la care se mărită astăzi Keira Knightley?

News

Cum arată ferma la care se mărită astăzi Keira Knightley?

Actriţa britanică şi iubitul ei au ales să facă schimb de jurăminte într-un cadru boem din sudul Franţei, mai precis în Provence, la propria fermă a actriţei.

Ce nume i-a dat Adele băieţelului său?

News

Ce nume i-a dat Adele băieţelului său?

În ciuda expunerii sale uriaşe şi a poveştilor ei de dragoste care au făcut-o faimoasă, Adele a devenit o secretoasă şi chiar maniacă în privinţa familiei sale.

Casa lui Amy Winehouse, vândută la licitaţie

News

Casa lui Amy Winehouse, vândută la licitaţie

Locuinţa londoneză a regratatei cântăreţe a fost scoasă la licitaţie, după ce părinţii ei au hotărât că nu mai doresc s-o păstreze, pentru că le provoacă amintiri dureroase.

Vezi ce casă şi-a luat Bruno Mars în L.A.

News

Vezi ce casă şi-a luat Bruno Mars în L.A.

Şi-a dorit mult să trăiască precum un miliardar, iar acum, în sfârşit, are ocazia. Recent, cântăreţul şi-a cumpărat un penthouse în L.A.

Adele este însărcinată

News

Adele este însărcinată

La nici o jumătate de an de când şi-a refăcut viaţa sentimentală, starul britanic a anunţat pe site-ul său oficial că aşteaptă un copil.