News

Adele a slăbit. Vezi cum a reuşit

După succesul înregistrat pe plan profesional, Adele vrea să impresioneze şi la capitolul imagine. Ea e foarte hotărâtă să slăbească şi a reuşit să piardă în greutate deja 6 kilograme.

Cântăreaţa a devenit vegetariană şi aleargă în fiecare dimineaţă, alături de iubitul ei şi câinele. Ea consumă multe fructe, legume, tofu şi se asigură că nu îi lipsesc vitaminele şi mineralele de care are nevoie.

„Pentru proiectele mele de anul viitor, trebuie să fiu sănătoasă“, a spus vedeta.

Totodată, Adele a dezvăluit că urmează să lanseze o nouă piesă înainte de sfârşitul anului.

Vezi aici cum arată acum Adele.

Foto: Reuters

Comentarii

Articole asemănătoare

Rita Mureşan arată spectaculos

News

Rita Mureşan arată spectaculos

După o perioadă grea, creatoarea de modă înfloreşte pe zi ce trece. A revenit cu o nouă colecţie în modă, are un tonus bun, şi-a recăpătat silueta şi a strălucit, la propriu, la nunta Oanei Roman.

Cu ce dietă slăbeşte Monica Anghel?

News

Cu ce dietă slăbeşte Monica Anghel?

Noua jurată de la „Te cunosc de undeva“ a reuşit să slăbească 8 kilograme de la începutul anului şi până acum. Iată ce regim a dat roade, dar şi ce diete au avut efecte adverse, la un moment dat.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

News

FOTO Rita Mureşan şi-a reintrat în formă

După o perioadă în care kilogramele în plus i-au dat bătăi de cap, iată că acum fostul manechin a reuşit să-şi redobândească silueta. Vezi cum arată acum şi ce anume a ajutat-o.

Uite cum arată acum Aishwarya Rai

News

Uite cum arată acum Aishwarya Rai

Fosta Miss Univers a fost adesea criticată pentru faptul că s-a îngrăşat. Acum, vedeta a reuşit să scape de câteva kilograme bune, pe care le-a acumulat în timpul sarcinii.

Transformările Ozanei Barabancea

News

Transformările Ozanei Barabancea

În urmă cu mulţi ani, avea o siluetă de invidiat, deşi cei mai mulţi o ştiu de pe vremea când a luat în greutate. Uite cum arăta atunci şi cum a reuşit să revină la dimensiunile de odinioară.

News

Adele este, de-acum, marcă înregistrată

Cântăreaţa britanică şi-a pus numele la adăpost de tentaţia unor companii de a se folosi de numele ei de scenă, transformându-şi prenumele în marcă înregistrată.

Björk, operată pe coardele vocale

News

Björk, operată pe coardele vocale

Cântăreaţa de origine islandeză a suportat o intervenţie chirurgicală de înlăturare a unui polip apărut pe coardele vocale care-i punea în pericol cariera muzicală.

Adele, vocea de pe noul „James Bond“

Filme

Adele, vocea de pe noul „James Bond“

La doar o zi de la lansare, single-ul „Skyfall“, care va fi folosit drept coloană sonoră pentru noul film din seria „James Bond“, a strâns aproape 5 milioane de accesări pe Youtube.