Vedete

Adele, spectaculoasă în braţele noului iubit. Artista pare mai îndrăgostită ca niciodată

Adele, spectaculoasă în braţele noului iubit. Artista pare mai îndrăgostită ca niciodată camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Adele iubeşte din nou. Artista a publicat pe contul său de Instagram imagini spectaculoase cu ea şi iubitul.

Cântăreaţa se pare că are o febleţe pentru bărbaţii de culoare. Relaţia sa cu Rich Paul s-a conturat de câteva luni încoace. Ei au fost surprinşi împreună de mai multe ori, însă nu şi-au confirmat niciodată legătura.

Adele şi-a luat inima în dinţi şi a profitat de momentele când ţinutele lor au fost de revistă. Îmbrăcată într-o rochie Schiaparelli, Adele a strălucit. Şi Rich Paul a optat pentru un elegant costum de catifea.

Cei doi au participat la nunta sportivului Anthony Davis împreună, ocazie cu care au dat cărţile pe faţă, asumându-şi că sunt un cuplu.

Adele arată superb de când a slăbit şi iată că reuşeşte să-şi menţină noua siluetă, care o avantajează de minune. Este strălucitoare, ca orice femeie îndrăgostită, care ştie că e frumoasă lângă bărbatul iubit.

Un apropiat al celor doi a dezvăluit revistei People că cei doi sunt pe cai mari, relaţia dintre ei este foarte serioasă şi sunt extrem de fericiţi împreună.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările