News

Adelina Pestriţu a făcut marele anunţ! Este însărcinată!

Adelina Pestriţu a făcut marele anunţ! Este însărcinată!

După o lungă aşteptare, iată că bruneta şi-a văzut visul împlinit. E prima oară când vorbeşte deschis despre asta!

Adelina Pestriţu e în culmea fericirii! Deşi în ultimele luni s-a ferit să vorbească deschis despre relaţia pe care o are cu Virgil Şteblea, acum o face fără reţineri şi cu foarte multe emoţii. Şi asta pentru că e însărcinată în trei luni cu primul ei copil!

Vestea ne-a dat-o via Instagram, într-un mesaj ce însoţeşte o fotografie de cuplu:

"Dragii mei prieteni, vârsta de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam să-l primesc vreodată. Eu şi iubitul meu, Virgil, suntem fericiţi să împărtăşim cu voi vestea că vom deveni părinţi. Fericirea noastră este cu atât mai mare cu cât în curând vom sărbători şi un an de relaţie. Suntem copleşiţi de emoţii şi abia aşteptăm să treacă cele 6 luni rămase până vom fi 3. Sperăm să ne descurcăm bine în rolul de părinţi."

După mariajul eşuat cu Liviu Vârciu şi relaţia cu Speak, care avea şanse să se concretizeze la altar, iată că Adelina Pestriţu şi-a găsit împlinirea alături de Virgil Şteblea - cunoscut în lumea mondena ca un mare amorez, de unde şi porecla lui, Fucky.

Adelina şi Virgil formează un cuplu din primăvara anului trecut, însă au decis să păstreze discreţia în ceea ce priveşte povestea lor de iubire: “Trăiesc o poveste de dragoste alături de un om minunat, atent, puternic, care mă face să mă simt în siguranţă, mă face să râd şi care mă completează perfect.”

Modifică Setările