Lifestyle

Adelina Pestriţu a slăbit două kilograme în ultimele patru zile: „Asta nu e rău deloc“

Adelina Pestriţu a slăbit două kilograme în ultimele patru zile: „Asta nu e rău deloc“ camera-retro icon Vezi galeria 29 poze

Adelina Pestriţu a dansat, a cântat, a râs în hohote şi s-a distrat până în zori alături de aproape 200 de prieteni la petrecerea cu tema „Wonderland by EDA“, pe care a organizat-o cu ocazia împlinirii a 32 de ani.

„A fost o petrecere exact aşa cum îmi place mie, am dansat non-stop, am avut alături oamenii pe care îi iubesc, m-am bucurat de un decor de vis în note de negru, auriu şi alb, de mâncare bună şi de un program muzical ce nu ne-a dat voie să stăm mult la mese. Ne-am gândit mult timp dacă să facem o mare petrecere sau să plecăm într-o vacanţă doar noi, însă am decis că este cazul să distrăm prietenii dragi şi mai târziu vom alege şi o destinaţie exotică pentru relaxare. Şi foarte bine am făcut“, a povestit cu entuziasm Adelina, recunoscătoare pentru fericirea pe care i-a adus-o vârstă de 32 de ani.  

Adelina Pestriţu a avut doar trei săptămâni la dispoziţie să pună la punct toate detaliile petrecerii, de la temă, decoruri, până la meniuri, tort, program muzical şi momente-surpriză. În toată agitaţia, Adelina a găsit şi partea bună şi amuzantă: „Ca orice eveniment, petrecerea de ziua mea a necesitat multă pregătire şi agitaţie, dar a meritat, pentru că a ieşit o super-petrecere până în zorii zilei. Singurele daune le-au suferit picioarele mele, pentru că nu am stat nicio clipă jos. Şi o altă parte bună, în ultimele patru zile am slăbit 2 kilograme din cauza stresului ca totul să iasă perfect, dar asta nu e rău deloc”

Seara a început şi s-a menţinut până dimineaţă în forţă, atmosfera fiind animată de Taraful din Clejani, dar şi de formaţia Pindu şi de Ansamblul Iholu din Constanţa, care nu au lăsat invitaţii să stea prea mult pe scaune. Întregul decor glamour desenat în cele mai mici detalii în negru, auriu şi alb de către echipă de la By Lora Events a introdus invitaţii în atmosferă de ţara a minunilor încă de la primii păşi pe care i-au făcut în sală de evenimente de la Aristocrat unde Adelina alege să-şi organizeze cele mai importante evenimente din viaţă, pentru că simte că aici i se împlinesc toate visurile în materie de amenajări, ospitalitate şi delicatese.

„Le mulţumesc pentru efort, dedicare şi creativitate tuturor celor care m-au ajutat să transform ziua mea de naştere într-un vis împlinit. O singură problemă reală am în acest moment, nu am suficienţe vaze pentru florile primate“, a spus Adelina Pestriţu.

Sărbătorita a fost în ton cu temă aleasă în seară aniversării sale, alegând să poarte o ţinută albă, care să creeze contrastul perfect cu elementele negre şi aurii care au compus întreg tabloul Wonderland.  

Printre cei care i-au fost Adelinei alături de ziua ei s-au numărat Mihaela şi Mircea Geoană, chef Joseph Hadad, Roxana Ciuhulescu, Mădălin Ionescu, Ellie White, Minodora, Karmen Minune, Xonia, Deniaa Tănase, Ela Crăciun, Oana Roman, Gabriela Cristea, Natalia Mateuţ, Alexandru Erbasu şi mulţi alţii.

Modifică Setările