News

Adelina Pestriţu, cu burtica de gravidă la petrecerea OK! Golden Night

Adelina Pestriţu, cu burtica de gravidă la petrecerea OK! Golden Night

Aseară a avut loc o petrecere cu ştaif, OK! Golden Night, iar Adelina Pestriţu nu a putut lipsi de la eveniment. La începutul lunii îşi anunţa fanii că este gravidă cu primul său copil, iar de atunci vedeta este din ce în ce mai radioasă.

Adelina şi-a scos burtica la plimbare pe covorul roşu de la petrecerea organizată de OK! Magazine şi a arătat foarte chic într-un outfit nude cu accente de argintiu. Îşi ascunde bine sarcina, dar de data aceasta burtica care prinde contur s-a văzut pe sub ţinuta vaporoasă.  Ba mai mult, toată seara a pozat cu mâna pe abdomen: "Am scos bebeluşul la evenimentul prietenilor de la OK!", a scris pe Instagram la o fotografie în care de mândreşte cu noul statut de gravidă. A purtat o pereche de pantaloni palazzo argintii, o bluză nude şi o superbă haine de blană de un roz pudră.  Desigur, accesorizarea a fost puternică, cu o bijuterie de pus în păr strălucitoare şi cu o pereche de cercei care au completat frumus outfitul.

Alături de hair stylistul Adrian Perjovschi.

 

Îşi dorea de mult timp să devină mămică, iar acum visul i se îndeplineşte. Ca orice femei însărcinată, Adelina are şi pofte, aşa că nu a putut rezista unor bunătăţi de la candy bar. Fosta prezentatoare TV a savurat o prăjitură pentru că, aşa cum spune şi ea, este însărcinată şi pofteşte.

Foto: Sorin Stana, Instagram

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările