Vedete

Adelina Pestriţu la Milano Fashion Week. A purtat cizme în valoare de 10.000 de euro

Adelina Pestriţu la Milano Fashion Week. A purtat cizme în valoare de 10.000 de euro camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Adelina Pestriţu a participat la Milano Fashion Week, la lansarea unei noi colecţii semnate Philipp Plein. A purtat acolo o pereche de cizme de 10.000 de euro.

Adelina Pestriţu a reuşit să bifeze un alt eveniment de marcă, internaţional, în calitate de influencer. Aceasta a primit invitaţia din partea brand-ului Philipp Plein de a participa la lansarea unei noi colecţii, la Milano Fashion Week. Vedeta nu a spus nu şi a acceptat. A mers la Milano alături de soţ. Înainte de plecare, Adelina a povestit totul.

"Sunt tare încântată să vă anunţ că, pentru a doua oară, am fost selectată de echipa Philipp Plein influencer-ul care să reprezinte România la Fashion Show-ul din cadrul Săptămânii Modei de la Milano. Prima experienţă de acest gen alături de designer-ul internaţional am petrecut-o la New York, unde împreună cu soţul meu i-am vizitat locuinţa din Manhattan, unde a organizat un super-party, urmând ca de această dată să fiu prezentă la Milano. Astăzi mi-am ales şi outfit-ul. Vă spun doar că încălţările cântăresc în jur de 7 kg şi sunt din ultima lui colecţie, o piesă de rezistenţă despre care s-a vorbit îndelung la nivel mondial”, a scris Adelina pe reţelele sociale, în urmă cu 4 zile, înainte de a decola spre Milano.

La eveniment, Adelina Pestriţu a îmbrăcat o ţinută spectaculoasă. A ales un sacou alb, o pereche de pantaloni mulaţi, iar piesa de rezistenţă au fost cizmele de 10.000 de euro. Toate acestea sunt create de Philipp Plein. În total, apariţia vestimentară a vedetei valorează peste 13.000 de euro, cât o maşină nou nouţă.

 

Modifică Setările