News

Adelina Pestriţu, naşă de botez FOTO

Adelina Pestriţu, naşă de botez FOTO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Pentru a doua oară, vedeta a avut ocazia de-a creştina un copilaş.

Adelina Pestritu nasa de botez (2)

Miercuri, Adelina l-a botezat pe micuţul Ersan David Bakan, frăţiorul Celiei Ioana, fetiţă pe care a creştinat-o în urmă cu 4 ani, după ce mama acesteia i-a propus acest lucru pe pagină oficială de Facebook.

“Sunt naşă pentru a două oară, însă de această dată am botezat un băieţel, pe numele lui Ersan David Bakan. Portă un nume turcesc, pentru că tatăl lui este de origine turcă şi a ţinut neapărat să-i ducă numele mai departe. Surioara lui poartă numele meu, Ioana. La momentul acela am acceptat imediat, pentru că îmi doream să fac asta şi am simţit că este trimisă de Dumnezeu, ea nefiind botezată nici la vârsta de 3 anişori”, spune Adelina Pestriţu.

Adelina a respectat toate datinile creştineşti, a mers la cumpărături de trusou pentru bebeluş, dar şi pentru sora acestuia, care este o micuţa domnişoară, şi a organizat pentru micuţul Ersan David Bakan o petrecere de botez în toată regula:

“În timpul slujbei, Ersan era foarte agitat şi plângea doar dacă îl lăsăm din braţe. Când îl luăm în braţe, imediat se liniştea şi adormea, semn că avem deja o legătură strânsă şi specială. A plâns puţin când preotul l-a băgat în apă sfinţită, dar l-am liniştit imediat. După slujbă a dormit 2 ore, apoi a început să gângurească. Celia, surioara lui, era extrem de fericită că frăţiorul ei a fost creştinat”, mai spune Adelina.

Povestea mamei celor doi copilaşi a impresionat-o foarte mult pe Adelina:

“Mama lor a crescut la casa de copii, la vârsta de 18 ani a fost aruncată în stradă, iar viaţa ei a continuat într-un mod destul de greu. Voi încerca să mă consult cu părinţii lui în privinţa necesităţilor lui de câte ori va fi cazul. A fi părinte spiritual înseamnă mai mult decât ritualul bisericesc. Dacă nu faci asta din suflet, mai bine nu o faci. Până voi avea şi eu copii, mă voi bucura de finuţi, iar după, de toţi la un loc. Voi fi lângă ei şi îi voi susţine întotdeauna cu ce pot. Îivoi învaţă ce înseamnă bunătatea oamenilor şi cum să o pună în aplicare de câte ori are ocazia. Să nu facă rău şi să îşi ocrotească familia.”

Modifică Setările